Postaram się we wrześniu zorientować.
Zgłoszenie nowego browaru do dodania (do bazy BB)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
4090 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 734 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 01.05.2025Comment
-
Bierhalle Bydgoszcz
ul. Jagiellońska 41 (nie jak podałem w wątku knajp 39)
85-097 Bydgoszcz
+48 52 554 35 55
+48 515 492 959
Bierhalle to koncept łączący niepowtarzalny smak piwa z wyśmienitą kuchnią. Oznacz #bierhallerestauracje pokaż, jak świetnie się bawisz. Lokale Bierhalle stylizowane są na niemieckie piwiarnie. Znajdują się w galeriach handlowych lub przy reprezentacyjnych ulicach i placach dużych miast Polski.
bierhalle.bydgoszcz@globrest.com
Comment
-
Beskidzki Browar Rzemieślniczy
Ks.Pr.St.Słonki 22A
34-300 Żywiec
Comment
-
1. Dworek Nad Stawem
ul. Zambrowska 43
07-300 Podborze
restauracyjny
2. Antybrowar
ul. Zapolskiej 6
95-015 Głowno
rzemieślniczy
jednocześnie proszę Antybrowar z Łodzi wrzucić do browarów zamkniętychGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Antybrowar z Łodzi przeniesiony do historycznych (rozumiem że ten w Głownie to kontynuacja łódzkiego?)
Bierhalle Bydgoszcz
ul. Jagiellońska 41 (nie jak podałem w wątku knajp 39)
85-097 Bydgoszcz
+48 52 554 35 55
+48 515 492 959
Bierhalle to koncept łączący niepowtarzalny smak piwa z wyśmienitą kuchnią. Oznacz #bierhallerestauracje pokaż, jak świetnie się bawisz. Lokale Bierhalle stylizowane są na niemieckie piwiarnie. Znajdują się w galeriach handlowych lub przy reprezentacyjnych ulicach i placach dużych miast Polski.
bierhalle.bydgoszcz@globrest.com
https://www.facebook.com/BierhalleBydgoszcz/
dodane
Od 1 sierpnia 2018 już z koncesją na sprzedaż. Piwa "dochodzą" już w tankach, niedługo ruszą z butelkami - na początek 3 piwa - Hefe-Weizen, AIPA oraz APA.
Browar Zaścianki
ul. Jacka Soplicy 26/1
15-521 ZAŚCIANKI
Odkryj Piwo Kraftowe, którego musisz spróbować! Niesamowite Piwo Rzemieślnicze z okolic Białegostoku - u nas znajdziesz Piwa tworzone z pasją, którą czuć w każdym łyku. Zamów i przekonaj się sam!
Proszę o dodanie do bazy
Sorry for bodies- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment