Zgłoszenie nowego browaru do dodania (do bazy BB)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
-
Obawiam się, z całym szacunkiem, że kolega Leśniczy nie za bardzo jest w temacie
Kupił sobie piwo Czarny Kot. Na ecie zobaczył adres i podał go nam do dopisaniaPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Rzeczywiście mam pierwszy kontakt z piwem tego (niby) browaru . Nie znalazłem w DP i to mnie zmyliło . To kto uwarzył Łosiedlowe ?Comment
-
Problem z tym "browarem" jest taki że od lat ukrywa miejsca warzenia i o ile jest pewność czy duże prawdopodobieństwo w jakich browarach warzy to już które konkretnie piwa w jakich miejscach to już nie jest mozliwe namierzyć.
Wejdź w Piwo-Konkretnie i postaraj się tam znaleść interesujące Cię piwa Czarnego Kota ale pewnie i tak (jeśli w ogóle będą) to są zgłoszone jako browar niezidentyfikowany.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Nikt nie raczy dodać mimo, że tu i ówdzie pisano o starcie i dostęponości piw, a nawet niektóre opisano
browar w restuaracji Zielone Wzgórze
Adres: Sulistrowiczki, ul. Parkowa 3
tel.: 71 715 10 64
mail: zielonewzgorze.restauracja@gmail.com
Zielone Wzgórze to połączenie restauracji z lokalną kuchnią, rzemieślniczego browaru oraz noclegów blisko natury. Obiekt mieści się u podnóża Masywu Ślężańskiego, w urokliwej miejscowości Sulistrowiczki.
Zapowiedziano start na 1.09, a 4.09 na proflu FB pochwalono się nalanym piwem.
Browar Sprawiedliwość
Adres: Rzeszów, al. Kopisto 8a
tel.: 500 586 887
mail: browarsprawiedliwosc@gmail.com
www: brak
Oficjalne otwarcie 16.09. Trzy piwa opisał 19.09 tu jeden z użytkowników.
Browar Extract
adres: Kraków, Promowa 8 (taki nr jest na stronie WWW), ale google zwraca wynik nr 10.
tel.: 606 114 663
mail: contact@browarextract.pl
Start gdzieś w październiku. Pebejot był w nim 11.11 i opisał tu.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2018-12-01, 17:07.Comment
-
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Nikt nie raczy dodać mimo, że tu i ówdzie pisano o starcie i dostęponości piw, a nawet niektóre opisano
browar w restuaracji Zielone Wzgórze
Adres: Sulistrowiczki, ul. Parkowa 3
tel.: 71 715 10 64
mail: zielonewzgorze.restauracja@gmail.com
Zielone Wzgórze to połączenie restauracji z lokalną kuchnią, rzemieślniczego browaru oraz noclegów blisko natury. Obiekt mieści się u podnóża Masywu Ślężańskiego, w urokliwej miejscowości Sulistrowiczki.
Zapowiedziano start na 1.09, a 4.09 na proflu FB pochwalono się nalanym piwem.
Browar Sprawiedliwość
Adres: Rzeszów, al. Kopisto 8a
tel.: 500 586 887
mail: browarsprawiedliwosc@gmail.com
www: brak
Oficjalne otwarcie 16.09. Trzy piwa opisał 19.09 tu jeden z użytkowników.
Browar Extract
adres: Kraków, Promowa 8 (taki nr jest na stronie WWW), ale google zwraca wynik nr 10.
tel.: 606 114 663
mail: contact@browarextract.pl
Start gdzieś w październiku. Pebejot był w nim 11.11 i opisał tu.
dodałem też Browar w Cieniu
dzięki!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Browar Challenger
Adres: PASZCZYNA nr domu 29 kod pocztowy 39-207 poczta BRZEŹNIC
mail: browar@browarchallenger.pl
www: https://www.facebook.com/BrowarChallenger/
Debiut 8.12.2018. Potwierdzili mi, że uwarzone u nich.
Debiutowali New England IPA w jednym z pubów w DębicyComment