Browar Watra - Miodowe - alk. 4,7% obj.
Zmiany parametrów piw
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Browar Kociewski
Pszeniczne z Kociewia - 5.0% alko
Lager Kociewski - jednak 5.5% alko
Pils Kociewski - jednak 5.5% alko
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Połczyn-zdrój
Przeora
Połczyn-zdrój
Szafarza
piwa obecnie mają końcówki -a na końcu, wiec można taka drobnostkę poprawić (w Fortunie chyba pod takimi nazwami jak obecnie były warzone)
i odnośnie Single Hopów z Doctor Brew, może ujednolicić wszystkie nazwy? Bo są bardzo zróżnicowane- Piwo Porter Bałtycki z Browaru na Jurze powinno się nazywać Jurajskie Porter Bałtycki (jak na etykiecie):
Tak jak nazywają się już inne "jurajskie": "Jurajskie Pils", "Jurajskie Amerykańska Pszenica" itd. - Piwo Profesja [Jabeerwocky] Basista ma 5,9%, a nie 3,9% alko.
Etykieta: http://polskicraft.pl/wp-content/upl...ta-752x440.jpg
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
- Piwo Porter Bałtycki z Browaru na Jurze powinno się nazywać Jurajskie Porter Bałtycki (jak na etykiecie):
-
Piwo Wąsosz, [Deer Bear] Citrus Ale powinno się nazywać Wąsosz, [Deer Bear] Lemon Tree
Citrus Ale to nazwa stylu.
Analogicznie jak w przypadku innych piw tego browaru, na górze etykiety jest nazwa, na dole gatunek:
Comment
-
poprawione, dzięki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment