Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
Ale na tej stronie wciaz widac Alc. 9,4%
Raczej do 9,4%. Może Antoś zdradzi skąd ma swoją informację, bo wydaje się ona całkiem prawdopodobna, ale nie jako zmiana tylko jako ilość alkoholu, która była od zawsze w Black Bossie.
Wlasnie go pije, wiec mam info z pierwszej reki
Od zawsze w Black Bossie bylo 9,4% , moze to tylko chwyt reklamowy, ale tak pisali na wersjach eksportowych.
Kiper Premium
w bazie nie ma podanej zawartości alkoholu, jest tylko ekstrakt.
Na nowej puszce alkohol jest podany : 6,2% , natomiast dla odmiany nie ma podanego ekstraktu
Moze nie jest to za specjalne piwo... ale nie ma go w spisie DP... myspe ze sporo osób miało z nim doczynienia... napewno na poczatku.... duzo osób z warszawy...
Moze nie jest to za specjalne piwo... ale nie ma go w spisie DP... myspe ze sporo osób miało z nim doczynienia... napewno na poczatku.... duzo osób z warszawy...
na pewno to powinieneś przymyśleć wiele spraw, ale to już rano
Na mojej etykiecie stoi jak byk 8,5 alk.Możecie mi wierzyć na słowo.Info dla Marcina, zajrzyj na Inowrocławską,tam kupiłem to piwo.
dlatego proszę o podawanie daty przydatności do spożycia przy zgłoszeniu żeby mieć jakiś konkret pozwalający na wprowadzanie najświeższych danych (w tym piwie już kilkukrotnie zmieniałem parametry wteiwewte ).
Termin przydatności był na kapslu,a ja wyciepłem go do kubła Jutro,a właściwie dzisiaj zajrze do sklepiku i jeśli dostanę Bossa,to zapodam datę pijalności
Comment