Browar: Pracownia Piwa
Piwo: Józef Junior
Ekstrakt: 14
Alkohol: 5 %
Styl: rye stout
					Piwo: Józef Junior
Ekstrakt: 14
Alkohol: 5 %
Styl: rye stout
 
							
						 
		
	
					
	
	
	 
		
	
					
	
	
	 . 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
	 
		
	
					
	
	
	 
		
	
					
	
	
	
Comment