Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy
To jest Twoja działka .
Zmiana nazw Arta.
Ale Reden Świętochłowice a ReCraft to ten sam browar tylko pod nowa nazwa. Na prawdę nie róbmy problemów bo pisze, że jest, a Ty drążysz dziurę i na sile chcesz zdublowania tylko dlatego, że browar zmienił nazwę i etykietę ale piwo i receptura została.
Chcesz pod nazwą ReCraft, napisz do Arta, ja dubli robił nie będę bo w dzienniku będą dwie nazwy Polska pszenica pod browarem ReCraft, tylko w nagłówku na forum będzie Reden. Ja zmieniać nazw nie mogę bo nie mam uprawnień admina.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116
Reden to stara nazwa browaru więc po co dublować piwo tylko dlatego, że widnieje stara nazwa? Nie róbmy problemu gdzie go nie ma.
Każdy kto chciałby dodać to jako nowe piwo (a tego nie wie) to będzie szedł moją drogą.
Czyli rozumiem że 100% użytkowników forum to po prostu wie...
Tylko ja nie wiem... no to już nie będzie 100%...
Wzorem wątku zgłaszania piw do naszej bazy, którą później uzupełniają w pocie czoła Dyczkin i Kaczka116 proszę w podobny sposób wpisywać tutaj dane nowego browaru do wprowadzenia jeśli go jeszcze nie ma w bazie. Od tego zależy płynna praca wspomnianych.
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
Sprzedam Grainfather G30 v2, użyty tylko 3 razy – stan bardzo dobry. Do G30 dołączone wszystko co wchodzi w skład kompletu czyli kociołek, kosz zacierny, sterownik, chłodnica przeciwbieżna, okablowanie, rurki, itd....
Dobra, od początku, w najbliższym czasie kupuję stary dom z dużą piwnicą w celu zrobienia z niej browaru domowego, niestety nie mam pomysłu na to jakie piwko(a) uwarzyć tam jako pierwsze...
Moimi typami póki co są, RiS lub imperial IPA... ale może ktoś...
Leave a comment: