Zgłoszenie nowego piwa wyprodukowanego w Polsce
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Art, proszę zrozum, nie ma jeszcze piwa z nowo powstającego lubelskiego browaru. Sprzęt dotarł do nich niecąły miesiąc temu. Nie jest możliwością abyś pił od nich piwa. Gdzie instalacja, gdzie odbiory a co dopiero warzenie piwa. Wydawało mi się, że to wiesz.Comment
-
Browar Łańcut
"Żytomierz" - Żytni Extra Stout
6,5% alk.; 17,0 blgComment
-
Art, proszę zrozum, nie ma jeszcze piwa z nowo powstającego lubelskiego browaru. Sprzęt dotarł do nich niecąły miesiąc temu. Nie jest możliwością abyś pił od nich piwa. Gdzie instalacja, gdzie odbiory a co dopiero warzenie piwa. Wydawało mi się, że to wiesz.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
Z informacji jakie zdobyłem i z porównania jaki browar ma Milk Stouta, Irish Red Ale i pszenicę o takich parametrach wyszło, że to browar ze Świętochłowic.Last edited by yaro74; 2017-05-04, 09:45.Comment
-
Lublin to nie pierwszy i nie ostatni taki przypadek, że browaru nie ma, a piwo jest.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Stara Komenda
Belgian Tripel
A.6,5%
E.?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu TapatalkaComment
-
browar: Jan Olbracht Browar Rzemieślniczy
nazwa piwa: [Baba Jaga] Hop Point American Pale Ale
ekstrakt: 12.5*
alkohol: 5.5%
kod kreskowy: 5906395295159Comment
Comment