Od dłuższego czasu nie widziałem Karmi w puszce, więc może się szykuje jakaś nowa edycja obu wersji smakowych w puszkach ? Ma ktoś może jakieś informacje na ten temat ?
Przyznaje rację, że przydałaby się jednak raczej nieco większa pojemność , chociaż 0,33.
Nowy napój z C-O niskoalkoholowy - w przyjemnym opakowaniu - butelka 400ml (przeźroczysta) ale bezzwrotna, nowy kapsel a zawartość ciekawa napój ze smakiem kawy, karmelu. Zonie smakował - dla mnie też niczego sobie zdecydowanie lepsze od aromatyzowanych piw z Jabłonowa choć trudno nazwać ten...
alk. poniżej 0,5; ekstrakt 10,1 °; cena 7,99 PLN w Żabkach
Zapewne pod kątem Baltic Porter Day. Niestety mam mieszane uczucia, bo mnie nie smakuje. Już sam pomysł, że takie piwo może być bezalkoholowe budzi wątpliwości kto tu wprowadza klienta w błąd. Owszem były lajtowe wersje...
Wydawać by się mogło, że dla podróżującego czy to autobusem, czy to pociągiem w Rijece, umiejscowienie Flumena jest idealne, bo z każdego z dworców do niego, to tylko kawałeczek. Jednak browar restauracyjny powstały w 2022 roku przebija Flumena, ponieważ umiejscowiono go bezpośrednio...
Comment