Pub nie sprzedaje tylko piwa. Marże na chipsach/orzeszkach czy napojach bezalkoholowych są o wiele wyższe.
Marża w knajpach na piwa butelkowe
Collapse
X
-
Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar PiwotekaComment
-
co lokal zapewne inaczej ,ja podałem Ci swoja statystykę na podstawie własnych obserwacji,wiele zależy od specyfiki lokalu i miasta u mnie np.soboty to słaby dzień ,z piwa ciężko wyżyć dlatego tez wiele małych pubów padło jak wycofano maszynyComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Wrowar to następca browaru Cześć Brat z podwrocławskiego Jelcza-Laskowic. Ruszyli w tym roku.
Black IPA, chmiele: Mosaic, Simcoe, Citra, Rakau
Alk. 6,5%
Aromat - chmiel dominuje, a spośród niego cytrusy i odrobina mosaicowej nafty, potem trochę paloności...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Browar z Nowego Miasta Lubawskiego:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ejski-piwoteka
Ekstr. 20%
Alk. 7,9%
Aromat - dużo karmelu, toffi. Dużo...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Podczas kolejnej wizyty we IF byłem nieco zaskoczony faktem że w miejscowych sklepach spożywczych pojawiło się w butelkach piwo i to kilka rodzajów z browaru Jager.
Ten, dawno temu odwiedzony został już opisany na forum- https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...agraniczne/eur...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
Rugenbräu to jeden z najstarszych browarów w Szwajcarii.
Znajduje się w mieście Interlaken i tu rządzi w pubach i restauracjach.
Co prawda jest to duży browar, ale robi nie byle co, dlatego jest warty uwagi.
Browar znajduje się około 2 km od dworca kolejowego Interlaken...-
Channel: Szwajcaria
-
-
Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.
Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-02-01, 23:22 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment