Po ostatnio testowanych piwach muszę przestrzec także przed Trzema Koronami z Łomży i Landauerem Jasne Pełne z Belgii - syfy jakich mało.
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Ostatnio pilem belgijskie "S lands Souvenirs du terroir". I jak sama nazwa wskazuje TERROR...11%!!! Siekiera az w gardle paliComment
-
-
o dziwo najgorszym ostatnio pitym piwem było Dobre Mocne z Lwówka - zapach rzygowin, w smaku jeden wielki kwas; dobrze że to był bączek; ostatnio trafiały sie kiepskie warki ale po tym co wypiłem wczoraj po prostu rezygnuje z picia produktów tego browaru
Comment
-
Tak te piwo może smakuje, tyle że trzy miesiące po terminie ważności. Radzę spróbować jeszcze raz, tylko spójrz na datę.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83o dziwo najgorszym ostatnio pitym piwem było Dobre Mocne z Lwówka - zapach rzygowin, w smaku jeden wielki kwas; dobrze że to był bączek; ostatnio trafiały sie kiepskie warki ale po tym co wypiłem wczoraj po prostu rezygnuje z picia produktów tego browaru
Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
otóż nie jest to kwestia daty ważności, poza tym to już nie pierwszy raz jak ze Lwówka trafia sie kaszana, i to nie tylko mnieOstatnia zmiana dokonana przez Sokół83; 2006-03-30, 18:25.Comment
-
Niestety,ale piwko z Lwówka potrafi być bardzo nierówne.Ostatnio miałem okazję pić Książece i nie byłem zbytnio szczęśliwy.Smakowało jak najzwyklejsza masówkaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RegentTak te piwo może smakuje, tyle że trzy miesiące po terminie ważności. Radzę spróbować jeszcze raz, tylko spójrz na datę.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Też od kilku miesięcy zauważam w Lwówku zmianę na gorsze, z tym że obawiam się trwałej tendencji. Raz nawet w knajpie na zamku w Czosze, gdzie kelnerka ma zwyczaj nalewania piwa na zapleczu i przynoszenia do stolika jedynie nalanej do pełna szklanki, wyraziłem wątpliwość czy to aby na pewno Książęce. Kolejne dostałem już z butelką i smak był niestety ten sam, właśnie taki "masówkowaty".Comment
-
To jest to, o czym kiedyś pisałem, dla małych ideałem byłoby warzyć Tyskie i jeszcze żeby się tak sprzedawało. Popatrzcie na Perłę i Łomżę dla mnie one często smakują jak koncerny. Oni (małe browary) chyba traktują Tyskie jak wzorzec metra spod Paryża i wszyscy chcą do tego dorównać.
Comment
-