Zdaje się, ze pośrednio a może i bezpośrednio wezwano mnie do tablicy?
Wyjaśniałem to już wiele razy kiedy i dlaczego dopiero wtedy traktuję browar jako otwarty.
Chodzi o informację na mapie browarów - m.in. o dobro i komfort turystów piwnych
Gdybym zaznaczył browar restauracyjny jako czynny gdy dopiero co uwarzył pierwszą warkę, to mogłoby wprowadzić w błąd klientów, którzy wyczytaliby z mapy, że taki browar już działa, pojechali do niego być może wiele kilometrów i pocałowali klamkę.
By traktować wszystkich jednakowo, metodologię tę stosuje także do pozostałych typów browarów.
Tyle i tylko tyle - bez żadnej głębszej filozofii.
Wyjaśniałem to już wiele razy kiedy i dlaczego dopiero wtedy traktuję browar jako otwarty.
Chodzi o informację na mapie browarów - m.in. o dobro i komfort turystów piwnych
Gdybym zaznaczył browar restauracyjny jako czynny gdy dopiero co uwarzył pierwszą warkę, to mogłoby wprowadzić w błąd klientów, którzy wyczytaliby z mapy, że taki browar już działa, pojechali do niego być może wiele kilometrów i pocałowali klamkę.
By traktować wszystkich jednakowo, metodologię tę stosuje także do pozostałych typów browarów.
Tyle i tylko tyle - bez żadnej głębszej filozofii.
Comment