Zobacz go na Facebooku.
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
-
Zobacz go na www.
Dziękuję za taką "konstruktywną" pomoc...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
pawlosek12 Pendi ma rację. Na stronie dokładnie widać warzelnię białoruskiej Krynitsy. Piwo Furman to marka tego browaru na Polskę.Comment
-
Na stronie Furmana stoi jak byk:
Wyprodukowano w OAO „Krinitsa”
220070 BY, Mińsk, ul. Radialnaja 52
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
W przypadku kontraktów, które przeszły na swoje tylko po etykietach da się poznać kiedy (a właściwie czy już) wystartowały, bo z rzadka się o tym chwalą. Może miał na myśli te agroturystyczne, które trudno zweryfikować czy faktycznie działają czy to kontrakt (vide Kombornia).Comment
-
Prusak Tak, wiem, ale była kiedyś wymieniana jako projektowany browar. Koniec końców ruszył tylko kontrakt. Może być tak samo z innymi tego typu obiektami, bo one sprzedają na miejscu swoim klientom wewnętrznym i weryfikacja tego jest żadna jak się tam nie było, nie widziało. Kombornia zresztą po tamtym poście już się nie zająknęła na temat piwa i browaru w mediach społecznościowych.
Comment
Comment