Rozbudowa czy koniec? Chodzi o Marysię
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl -
Comment
-
Comment
-
9 czerwca w Starej Warszawskiej w Olsztynie premiera nowego Olsztyńskiego browaru rzemieślniczego Dziki Kocur.
Na premierze zaprezentuje się APA i AIPA.
Z tego co się dowiedziałem w knajpie właścicielem i piwowarem jest syn właściciela Starej Warszawskiej.Comment
-
Dziki Kocur jest browarem kontraktowym.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
W Cieszynie usadowił się nowy kontraktowiec, który nawet już uwarzył próbną warkę.
Połczyn ponoć w trakcie przemian własnościowych nawet warzy, ale tylko jedną markę - Połczyńskie.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Nazwy nei znam. Piwowar z okolic.Last edited by Pendragon; 2017-05-27, 06:39.
Comment