Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
-
Comment
-
Pisali, że warzą w Czechach, zdaje się że w Koniczku, ale to by się trzeba było wczytać w odpowiedzi na komentarze jeszcze przed otwarciem pubu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Zapłacili za ich wyprodukowanie, może nawet sami tam uwarzyli, więc ich
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Bierhalle w Bydgoszy już się montuje. Zapewne podobnie jak w innych lokalach sieci najpierw wystartuje restauracja do której nadal trwa nabór.
Sprzęt na zdjęciach wcale nie musiał być ich (dla nich robiony). Na stronie Pacova nie ma wśród uruchomionych. W styczniu 2015 budynek jeszcze nie był wykończony. W styczniu 2016 roku właściciel zawiesił działalność. Inwestor korzystał z dofinansowania z Regionalnego Programu Operacyjnego. Być może popłynął finansowo, bo jak sugeruje strona browaru jest własnością firmy windykacyjnej.Comment
-
Dowiedziałem się o tym fakcie od pana sládka Ladisava Veselého na miejscu w browarze. Akurat kończył staczać do kegów kolejne piwo dla Łodzi. https://www.browar.biz/galeria.php?id=22065
A piwa istotnie bardzo smaczne.Last edited by dadek; 2017-07-30, 04:16.Comment
-
-
Mamy własne receptury, własnych piwowarów i własne tanki.
Warzą nie na swoim sprzęcie. Według zdjęć, wychodzi mi na Profesje.Comment
Comment