W komentarzach po otwarciu ktoś pisał, że Wasze piwa są smaczne. Nikt nie zająknał się, że nie są ich. Utwierdzając wszystkich w przekonaniu, że są ich.
Sprzęt na zdjęciach wcale nie musiał być ich (dla nich robiony). Na stronie Pacova nie ma wśród uruchomionych. W styczniu 2015 budynek jeszcze nie był wykończony. W styczniu 2016 roku właściciel zawiesił działalność. Inwestor korzystał z dofinansowania z Regionalnego Programu Operacyjnego. Być może popłynął finansowo, bo jak sugeruje strona browaru jest własnością firmy windykacyjnej.
Jeśli wierzyć wpisom na FB i w CEIDG Browar Świdnicki nadal żyje, choć jest dalej w budowie. Koncesje są... więc pewnie na razie będzie kontrakt.
I jeszcze jeden news (dla niektórych). W Kałuszynie browar Wihajster, bo tak się pewnie będzie zwać jest na finiszu. Piwa można się spodziewać na wrzesień najwcześniej.
W komentarzach po otwarciu ktoś pisał, że Wasze piwa są smaczne. Nikt nie zająknał się, że nie są ich. Utwierdzając wszystkich w przekonaniu, że są ich.
Klubopiwiarnia wystartowała z piwami z browaru Praha-Uhříněves.
Dowiedziałem się o tym fakcie od pana sládka Ladisava Veselého na miejscu w browarze. Akurat kończył staczać do kegów kolejne piwo dla Łodzi. https://www.browar.biz/galeria.php?id=22065
A piwa istotnie bardzo smaczne.
We Wroclawiu nowy browar Wielka Wyspa, piwowarzy to Jakub Krupa i Tomasz Podszwa. Cos cicho sie otworzyli. Premierowo Session IPA i American Wheat. Ktos wie czy to kontrakt czy stacjonarny?
We Wroclawiu nowy browar Wielka Wyspa, piwowarzy to Jakub Krupa i Tomasz Podszwa. Cos cicho sie otworzyli. Premierowo Session IPA i American Wheat. Ktos wie czy to kontrakt czy stacjonarny?
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Odpisze tobie, to co mi odpisali.
Mamy własne receptury, własnych piwowarów i własne tanki.
Warzą nie na swoim sprzęcie. Według zdjęć, wychodzi mi na Profesje.
Comment