Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Jeśli chodzi o De Brasil, to ich były piwowar opowiadał, że od dawna próbują bezskutecznie sprzedaż instalację z Kameralnej. Ponoć jest podobna do tej z Marszałkowskiej. A że chcą za to dużo $ i już jest niekompletna, ogłoszenie pewnie będzie się jeszcze pojawiać.Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Chyba 197?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
A licząc inaczej (bez Połczyna i Cieszyńskiego Mieszczańskiego), to może nawet 195.
W tych 197 nie ująłem Ustki i Bytomia.Last edited by Pendragon; 2017-09-25, 17:38.
-
Mini Browar Piwnica Gawronów w Bytomiu warzy swoje piwa? bo to że lokal działa to nie jest dziwne, jest to knajpa, z tego co wiem odpuścili warzenie pod swoim szyldem ale chętnie przyjmą chętnego kto u nich będzie warzył piwo.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Comment
-
Ale co to znaczy z tego, co wiem? Na ich fb jest pełna zniecierpliwienia odpowiedź, że nie zamierzają przestać warzyć.Comment
Comment