Rezygnacja

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krzysiu
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.02
    • 14936

Rezygnacja

Oświadczam, że z dniem dzisiejszym wycofuję się z udziału w forum ogólnym. I nie pytajcie mnie, dlaczego.
  • jacek
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2001.08
    • 210

No to nie pytam, choć jestem ciekaw. Mam nadzieję, że nie przeze mnie...

Comment

• adam16
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.02
      • 9866

Prawda to? Jeżeli tak, to strata wielka. Mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu i zatęsknisz, wrócisz do nas jak ten syn marnotrawny.
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• grzech
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.04
        • 4592

W odpowiedzi na wiadomość Kolegi Krzysia, pozwolę sobie wyrazić głęboki żal z powodu zaistniałego faktu.

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 24263

zamykam temat na prośbę autora.
          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Krzysiu
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2001.02
            • 14936

Oświadczam, że z dniem dzisiejszym wracam na forum ogólne. I nie pytajcie mnie, po co wracam.
            Nie pytajcie również, za czym kolejka ta stoi, komu bije dzwon ani o której odchodzi pociąg do Yumy. Po prostu tak musiało być. To już na zawsze zostanie mroczną tajemnicą tego forum.

Comment

Related Topics

Collapse

• SwinskiRyjek
              2025.07 - AleBrowar wycofuje piwa grożące wybuchem butelki
              SwinskiRyjek
              Coś się nabroiło w AleBrowarze

Były meldunki wcześniej o wycofaniu wybuchowych Mango Lassi ale wyszło tego więcej...

Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Wycofanie piwa z powodu ryzyka rozsadzenia butelki produktu

https://www.gov.pl/web/gis/ostrzez...
              2025-07-01, 17:05
            • Raciborz
              Labska Stezka rowerowa w Czechach i browary przy niej
              Raciborz
              No to relacja z naszego wyjazdu. cel to Łabska ścieżka rowerowa a konkretnie jej odcinek na terytorium Czech . Na początek trochę statystyk. Na starcie nie stawiły się dwie osoby, jedna nie dostała zgody lekarza a jako że miały jechać na tandemie to automatycznie druga odpadła . Więc...
              2019-08-29, 12:05
            • kopyr
              CP wycofuje wadliwe partie Kasztelana n/p z rynku
              kopyr
              Dzisiaj dostałem takie pismo.

Można domniemywać, że mikrofiltracja się zepsuła. No to chyba jedyna okazja na niepasteryzowanego i niemikrofiltrowanego Kasztelana. ...
              2010-08-27, 18:02
            • Dreamer
              Tiny Rebel, Cali
              Dreamer
              styl: American pale ale
              alk. 5,6%

Kilka tygodni temu, już w styczniu br., browar Tiny Rebel wypuścił na rynek "Cali" - zupełnie nowe piwo w stylu APA. Zrobił przy tym rzecz dość niespotykaną - ogłosił, że nowe piwo wprowadzane jest w miejsce dobrze znanego,...
              2016-02-01, 10:43
            • beny
              Podstawki giełdowe - katalogowanie
              beny
              Jak widać coraz więcej kontrowersji budzą podstawki giełdowe wydawane za lub bez zgody browarów.

Aby była jasność oświadczam, że będę katalogował wyłącznie te wzory, na które organizator przedstawi pismo z browaru, że ten wzór (lub te o ile browar zaplanował o dziwo...
              2006-11-27, 12:58
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...