Fajna butelka?
Collapse
X
-
slavoy napisał(a)
Strona we Falshu potrafi skutecznie zniechęcić do życia człeka wiszącego na modemie. coś o tym wiem.
I szklaneczki.
Oj trudno się takie szklaneczki myjeComment
-
Ale byłaby fajna ozdoba mojej kolekcji.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Related Topics
Collapse
-
Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy
. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego
w czasie naszej...
-
Channel: Małopolskie
-
-
Kvasice to małe miasteczko leżące tuz koło Otrokowic i Zlina. Pod browar dotarliśmy w sobotnie przedpołudnie i tak szczerze, to nawet nie liczyłem , że kogoś tam zastaniemy. Ładnie odnowiony domek, stojący tuż przy ulicy, a na nim żeliwny szyld z nazwą browaru - Dobrá Kára. Natomiast...
-
Channel: Czechy
-
-
Miejscowość Klobouky u Brna, a tam kolejny nowy browarek
. W sumie za wiele nie ma tu co pisać, bo wizyta krótka, browar zobaczony, piwa zakupione i wypite
Kolejka chętnych spora, a że browar i sklep sprzedaży materiałów budowlanych znajdują się koło siebie , to jedni...
-
Channel: Czechy
-
-
Piwo jasne, pils
Ekstrakt 10.9*, alko 4,5%
Chmiele: Magnum i Lubelski.
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Gaz - średni.
Barwa - złoto.
Aromat - zbożowość z nutą chmielu.
Smak - lekko...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-06-14, 23:14 -
-
West Coast IPA na Enigmie, Citrze i Rakau.
Ekstr. 15%
Alk. 6%
Aromat - intensywnie chmielowy, ale zaskakująco jak na deklarowane chmiele na pierwszym planie żywiczność, potem trochę tropików (może mango) a cytrusy ledwo ledwo
Piana - średnia, trwała, długi...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-06-07, 00:12 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment