właśnie wpadły mi w ręce etykiety z peta ciechanowskiego. Wrzuciłem ją do galerii przy browarze.
mam jeszcze dwie takowe. kto chce zapraszam na pw
mam jeszcze dwie takowe. kto chce zapraszam na pw
Jak myjka mialaby sobie z tym poradzic? Nie podzielam waszej opini o petach. Uwazam, ze to dobry pomysl, a dobre piwo i jego smak nie zaleza od tego z czego sie je pije. Wkoncu ani szklo ani plastik nie zmieniaja receptury piwa. Pety produkuje jeszcze Browar Gambrynus, całkiem od niedawna i nalezy przyznac, ze smak piwa jest niezmiennie wysmienity. Ilosc produkowanego piwa do butelek nie zmienia sie, wiec wybor ad. tego z czego chcecie pic piwo zawsze bedziecie mieli.
Jak myjka mialaby sobie z tym poradzic?

No ja tak mysle przynajmniej.
No ja tak mysle przynajmniej.
A piwka raczej był nie wypił bo większość produktów tego browaru nie nadaje się do spożycia a Belfasta akurat w plastik chyba nie leją. Jak tak dalej będzie się sprawa rozwijała to chyba skupię się tylko na etykietach z butelek szklanych.
A piwka raczej był nie wypił bo większość produktów tego browaru nie nadaje się do spożycia
, ja wypiłem po jednym z "kolekcji" Jabłonowa i jakoś nie naszły mnie dreszcze lub co innego. Jest to dobry test na to czy jesteś kolekcjonerem etykiet z historią , czy giełdowo-internetowym nabywaczem.
, ja wypiłem po jednym z "kolekcji" Jabłonowa i jakoś nie naszły mnie dreszcze lub co innego. Jest to dobry test na to czy jesteś kolekcjonerem etykiet z historią , czy giełdowo-internetowym nabywaczem.

Na szczęście ponoć nie wszystkie piwka z plastiku smakują tak jak te z Jabłonowa.
Comment