Liberec Raport Piwny
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Natomiast na mapce wyszukałem adres, jest to: nám. Sokolovské 312/1.
Ten temat natchnął mnie do aktualizacji mapy piwiarni w Libercu.
Wg moich obserwacji nie jest tak źle z tymi koncernami, chyba nie bardziej niż w innych czeskich miastach. Bardzo dużo jest lokali (różnej klasy) ze Svijanami. Faktycznie o Konrada nie jest łatwo (podobnie o Rohozca), ale kto chce, ten znajdzie, zwłaszcza gdy wcześniej sprawdzi moją mapęOstatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-08-01, 21:06.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics
Collapse
-
Dobrze zaopatrzony sklep z alkoholami i nie tylko. Wydzielona salka z piwami. Jeszcze większa wydzielona salka z rumami.
Dużo kraftów (przede wszystkim), większość w lodówkach.
Czynny poniedziałek - sobota 9-18, niedziela nieczynne
www: http://pivoteka-liberec...-
Channel: Czechy
2025-02-01, 10:39 -
-
Nie bywałe, że w tak małej miejscowości powstał trzeci browar. Wiem, Telč to bajkowe miasteczko wpisane na listę UNESSCO, ale niestety czasy się zmieniły i turystów mało. W sumie to praktycznie nie ma ich wcale. W lokalach w większości siedzą tubylcy, przez rynek raz na jakiś czas przejdą...
-
-
-
W sobotę, 25 stycznia od godz. 11:00 liberecki Azyl Pivni Bar zaprasza na 11. IPA Festivalek.
Byłem na dwóch edycjach i ze dwa razy bez okazji - zawsze było klimatycznie i piwnie smacznie.
Zapowiadają serwowanie ponad 130 różnej maści IP na trzech piętrach lokalu....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Miejscowość Klobouky u Brna, a tam kolejny nowy browarek
. W sumie za wiele nie ma tu co pisać, bo wizyta krótka, browar zobaczony, piwa zakupione i wypite
Kolejka chętnych spora, a że browar i sklep sprzedaży materiałów budowlanych znajdują się koło siebie , to jedni...
-
-
-
Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment