[B][U][SIZE=3][FONT=courier new][COLOR=blue] Co sadzicie o piwie 18 ono w sumie jest produkowane przez Van PuR lecz nalezy do koncernu piwowarskiego brau union! wedlug mnie gdy wladze nad van purem przeja brau to jakosc tego piwa sie polepszyla co myslicie o tym????
18(brau union)
Collapse
X
-
18(brau union)
6zgaczam sie w 100%0,00%0zgadzam sie16,67%1pilem i zgadzam sie0,00%0pilem i ... niewiem0,00%0niewiem33,33%2pilem i smakowalo mi kiedys lepiej0,00%0smakowalo mi lepiej0,00%0niezgadzam sie0,00%0zdecydowanie wolalem jak van pur byl szefem50,00%3The poll is expired.
Tagi: brak -
O piwie tym możesz przeczytać w dziale "Piwo konkretnie".
Polecam Ci zwróć większą uwagę na to co piszesz. Wyszło strasznie niestarannie. Troszkę interpunkcji i inne takie. Pozdrawiam
Related Topics
Collapse
-
Kiedyś markę Edelweiss warzył Hofbräu Kaltenhausen, ale już nie działa na większą skalę (działa jako minibrowar).
Koźlak pszeniczny, 16,2% ekstr., 7,1% alk.
https://www.edelweissbier.at/unser-sortiment/
Aromat - wyraźne banany, łagodna korzenność
Piana...-
Channel: Austria
-
-
Duży browar ze Stuttgartu, kiedyś należał do InBev, teraz ponownie niezależny
Kolejna wariacja na temat tego podobnego piwa:
Schwaben Bräu Weihnachtsbier
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...4u-schwaben-br...-
Channel: Niemcy
-
-
Browar restauracyjny w hotelu w centrum Monachium z doskonałą lokalizacją, 5 minut spacerem od głównego dworca kolejowego.
Eleganckie i stylowo urządzone wnętrze lokalu jest bardzo przestronne.
Po wejściu znajdujemy się przy barze na przeciwko którego stoi wielka, masywna warzelnia....-
-
-
Jak sama nazwa wskazuje, browarek znajduje się w dawnej dzielnicy przemysłowej, przekształconej w rozrywkową. Łatwo się tu dostać koleją, tramwajem lub metrem do dworca München Ost i przejść pod torami długim pieszo-rowerowym tunelem ozdobionym artystycznym graffiti. Po drugiej stronie wychodzimy...-
-
-
Targi Drinktec w Monachium to wielka impreza na której nie brakuje piwa, jednak tradycją jest że każdego dnia po zamknięciu hal wystawowych odwiedzamy jakiś miejscowy browar.
Na pierwszy ogień 15.09.2025 trafiliśmy do Schiller Bräu znajdującego się w ścisłym centrum niedaleko Hauptbahnhof....-
-
- Loading...
- Koniec listy.
pozdrawiam
Comment