BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Dekle, wieczka, pokrywy do kuflii...
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Witam wszystkich. Jestem totalnym amatorem aby było jasne. Generalnie nie pije piwa bo mi nie smakuje ale... Pomyślałem sobie, że jest tyle gatunków piw, że może ja nie trafiłem na swoje. Mi najbardziej przeszkadza w piwach smak tabletki na języku. Jakbyście sobie za długo przytrzymali np...
-
Channel: Białe Portery
-
-
Browar odwiedziliśmy 18.08.2020 czyli będzie to wakacyjne wspomnienie. Relację pewnie bym wrzucił wcześniej jednak przenosiny browar.biz na nowy serwer zablokowały wszelkie działania.
Slavonska avenija jest jedną z najdłuższych (około 12 km) arterii chorwackiej stolicy. Jednak...3 Photos-
Channel: Chorwacja
2021-02-23, 01:58 -
-
Kolejne miejsce z listy polecanych lokali nieodżałowanego Dryxa
Wcześniej zwał się lub tak określano jako Monyo Cafe. Obecnie używa się raczej tego określenia jak w tytule.
Jest 10 kranów, czasem nie wszystkie zajęte swoimi piwami, wg. znanego wzorca z kim współpracujemy,...-
Channel: Węgry
2019-06-19, 13:08 -
-
Browar Dwa Kohouti znajduje się w dzielnicy Karlin -Praga 8, w podwórzu Lokál Hamburk należącej do firmy Ambiente. Otwarto go bardzo niedawno, bo jak wskazuje zapis na ścianie z pierwszego warzenia jest to 17.11.2018. W tej chwili na miejscu robią jedno Mistni Pivo - Lager 12% ekstraktu, 4,9%...-
Channel: Czechy
-
-
Ruszyła promocja Rybnickiego Fulla. Do dwóch butelek dodają wafla (sześć rodzajów do uzbierania). Ale to tylko początek - za 24 kontretykiety w sklepie odbiera się otwieracz metalowy.
Jeśli jakiś twardziel uzbiera 48 kontretykiet i wyśle je do 20 lutego do browaru, otrzyma firmową...-
Channel: Promocje piwne
-
- Loading...
- Koniec listy.