Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slawekkazek
Żnin
Collapse
X
-
Leszek w bączkach pojawił się w znanym browarowiczom sklepie przy alejach za Jubilatem, idąc w kierunku Piłsudskiego, po 1.65. Jest też Grybowski Rejent. A więc do dzieła !!! Przyszłość Leszka w Krakowie w naszych gardłach.Comment
-
-
W Poznaniu Leszka także można dostać ( w znanym już forumowiczom sklepie na Tysiąclecia) , wiec chyba nie jest z tym browarem źleComment
-
Czas na lane. Ale jest szansa, bo w ślad za butelkami mają pojawić się kegi. Może więc gdzieś niedaleko centrum będzie dane spożywać krakusom Leszka z pipy.Comment
-
Byłem, kupiłem i gdy wlałem go do kufla to się załamałem. Męty, jakieś kwaśne po prostu zepsute. Na etykiecie widać że jeszcze niby w dacie.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slawekkazekLeszek w bączkach pojawił się w znanym browarowiczom sklepie przy alejach za Jubilatem, idąc w kierunku Piłsudskiego, po 1.65. Jest też Grybowski Rejent. A więc do dzieła !!! Przyszłość Leszka w Krakowie w naszych gardłach.
A taki smak miałem!
zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Zostało mi jedno i drżę oglądając je pod światło. Co mnie czeka
???
Dajmy szansę Leszkowi
!!! Poobserwujmy
. To naprawdę wspaniałe piwo
.
Comment
-
tytułem tylko komentarza, bo post kolegi jeśli już to powinien być w dziale "Piwo-Gdzie", a najlepiej wątku "Kraków, Ciekawe piwa"; dodam, iż w rzeczonym sklepie nie ma już Żnina zapewne z powodu w/w niestabilności piwa.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slawekkazekLeszek w bączkach pojawił się w znanym browarowiczom sklepie przy alejach za Jubilatem, idąc w kierunku Piłsudskiego, po 1.65. Jest też Grybowski Rejent. A więc do dzieła !!! Przyszłość Leszka w Krakowie w naszych gardłach.Comment
-
W sobotę 21 maja byłem w Żninie. Niestety w knajpie "Pod czaplą" Leszka nie było bo jak powiedział barman nalewak wyjechał w teren. i to było pierwsze rozczarowanie. Drugie to Pałucke w bączkach, termin przydatności do 8 sierpnia a piwo mętne z farfoclami i nie za smaczne, a zapach... zwalał z nóg, cos pośredniego między gnojowicą a ekstraktem z brudnych skarpet. Czy właścicielowi browaru chodzi o to by zniechęcić resztę wiernych klientów, czy po prostu nie potrafią tam robić piwa (dla odmiany Leszek był całkiem nie powiem).Ostatnia zmiana dokonana przez MLT; 2005-05-24, 13:16.Comment
-
Zauważyłem tu wewnętrzną sprzeczność.Jeżeli chodziłoby o zniechęcenie klientów lub nieumiejętność robienia piwa to "Leszek" nie byłby "całkiem nie powiem".Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLTPałucke w bączkach, termin przydatności do 8 sierpnia a piwo mętne z farfoclami i nie za smaczne, a zapach... zwalał z nóg, cos pośredniego między gnojowicą a ekstraktem z brudnych skarpet. Czy właścicielowi browaru chodzi o to by zniechęcić resztę wiernych klientów, czy po prostu nie potrafią tam robić piwa (dla odmiany Leszek był całkiem nie powiem).
Mnie tam zawsze Żnin smakował aczkolwiek ostatnio piłem go rok temu-cóż w lipcu go sobie przypomnę.Comment
-
Wewnetrzna sprzeczność była zamierzona bo nie rozumiem jak mozna produkować tak dwa różne piwa (To dopiero wewnętrzna sprzeczność). Żeby było ciekawiej Pałuckie z półlitrowej butelki było ...... całkiem nie powiem. To oznacza, że chyba spaprali tylko jedną partię.(ale ile osób zniechęci sięprzez to do browaru Żnin?)Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika klossZauważyłem tu wewnętrzną sprzeczność.Jeżeli chodziłoby o zniechęcenie klientów lub nieumiejętność robienia piwa to "Leszek" nie byłby "całkiem nie powiem".
Mnie tam zawsze Żnin smakował aczkolwiek ostatnio piłem go rok temu-cóż w lipcu go sobie przypomnę.Comment
-
RUSZA SKLEP INTERNETOWY BROWARU ŻNIN !!!
Przed chwileczką rozmawiałem z szefem browaru w Żninie (chcę tam zamówić próbnie skrzynkę lub dwie) Panem Dariuszem Piechowskim i poinformował mnie on, że za mniej więcej miesiąc rusza sklep internetowy browaru
Trwają rozmowy z firmami kurierskimi, które mają zakończyć się wypertraktowaniem jak najniższej ceny za transport.
Za pomyślne otwarcie i negocjacje
Comment
-
Jeśli będzie można zamówić sobie rozsądną ilość piwa za rozsądną cenę, to trzymam kciukiPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPrzed chwileczką rozmawiałem z szefem browaru w Żninie (chcę tam zamówić próbnie skrzynkę lub dwie) Panem Dariuszem Piechowskim i poinformował mnie on, że za mniej więcej miesiąc rusza sklep internetowy browaru
Trwają rozmowy z firmami kurierskimi, które mają zakończyć się wypertraktowaniem jak najniższej ceny za transport.
Za pomyślne otwarcie i negocjacje

Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment