Dzis dzień sw. Patryka!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shedao
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🥛🥛🥛🥛
    • 2007.09
    • 931

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak
    Widzę, że wile osób nie może wytrzymać bez różnych "dni". Tak jakby nie można było sobie zafundować danego piwa, niezależnie od dnia. Ale chyba w tym wszystkim najważniejszy jest tłok.
    no tak

Comment

• dadek
      Major Piwnych Rewolucji
      🍺🍺
      • 2005.09
      • 4797

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
      Może nie ajrisza, ale my się polecamy
      Święty Patryk dostępny w Auchan (w Wola Park na pewno bo wczoraj kupowałem) cena promocyjna 5,99.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
        dadek
        Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
        2024-10-23, 01:37
      • StowarzyszenieAdventure
        Browar Kossocice, Galicja
        StowarzyszenieAdventure
        Dzień dobry,
        szukam informacji lub namiaru gdzie mógłbym coś znaleźć na temat browaru we wsi Kossocice. W katastrze Galicyjskim rok 1850 jest podpisany na mapie, znalazłem też o nim wzmiankę w jakimś spisie ale to tyle. Budynek istnieje do dziś. Dziś to dzielnica Krakowa.
        pozdrawiam...
        2024-10-31, 15:43
      • Maggyk
        Dzień Piwowara - darmowa wysyłka od dziś do odwołania
        Maggyk
        Już 25 maja obchodzimy Dzień Piwowara. Z tej okazji od mamy dla Was darmową wysyłkę. Opcja dotyczy zamówień przedpłaconych i wysyłki UPSem do 30 kg.
        Akcja potrwa do odwołania, co oznacza, że może się skończyć za parę godzin, a może i potrwać dłużej.
        Zapraszamy do składania...
        2018-05-22, 09:36
      • dadek
        Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
        dadek
        Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
        2023-11-17, 01:48
      • dadek
        Austria,Wiedeń,Mariahilfer Str.156-158, Brauhof Wien Fünfhaus/Kaltenhauser Botschaft
        dadek
        Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
        Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
        2024-05-23, 02:04
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...