"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Wysłałem emaila do PR Planete dlaczego tej pozycji nie ma mimo zapowiedzi i dostałem wyczerpującą odpowiedz. Program został zdjęty z ramówki, ponieważ dystrybutor przysłał materiały w stanie nie nadającym się do emisji i w dodatku z dużym opóżnieniem. Materiały zostały odesłane i obecnie stacja czeka na reakcję dystrybutora. Jeśli dystrybutor dostarczy materiały w dobrym stanie technicznym, to stacja Planete pokaże ten program w najbliższych miesiącach.
Tak więc , to nie wina Planet, że program nie został puszczony na wizję. W liście pani z PR z Planet pisze też , że zmiana ramówki nie była też po ich myśli i spowodowała problemy, bo z winy dystrybutora trzeba było dokonać zmian w ostatniej chwili.
Tak wygląda PR w porządnej firmie W TVP to pewnie nawet meila by nie odebrali No chyba , że takiego o jakiejś wygranej na znaczną sumę , albo o przyznaniu nagrody
TV Planete przygotowywuje do emisji 24 półgodzinne odcinki amerykańskiego serialu telewizyjnego "Beer TV - Discovering the passion for great beer".
Licząc na to, że początek emisji nastąpi w najbliższych tygodniach, tę miłą wiadomość dedykuję Miłoszowi Fałatowi, synowi Ziemowita i Agaty, który wczoraj przyszedł na świat.
Miłosz, śladami zasłużonego dla piwowarstwa (zwłaszcza domowego) Ziemowita, zapewne kiedyś pokocha dobre piwo. A jeżeli nawet nie, to pozostaną mu jeszcze, eksponowane w serialu, śliczne panienki.
Akurat się pozbyłem karty satelitarnej do kompa na rzecz zewnętrznego tunera satelitarnego. Teraz to nie mam jak to nagrać. Ktoś może będzie to nagrywał w formie elektronicznej ? Potem to można wstawiać najlepiej do sieci torrent i wszyscy forumowicze, którzy nie mają dostępu do kanału Planete mogliby to sobie ściągać i oglądać. Ja to też chciałbym mieć dodatkowo po oglądnięciu w formie elektronicznej na CD czy DVD.
Przyłączam się do gratulacji dla Agaty i Ziemowita, zdrowie Miłosza
Co do programu to był on o Tyskim Browarze, historia itp. Troszkę nie aktualny bo z 2002r. Krótko mówiąc nic szczególnego.
Miałem nadzieję, że będzie to jakiś cykliczny program, ale po zobaczeniu daty produkcji emocje opadły.
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Przyłączam się do gratulacji dla Agaty i Ziemowita, zdrowie Miłosza
Przyłączam się do gratulacji.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy
Co do programu to był on o Tyskim Browarze, historia itp. Troszkę nie aktualny bo z 2002r. Krótko mówiąc nic szczególnego.
Miałem nadzieję, że będzie to jakiś cykliczny program, ale po zobaczeniu daty produkcji emocje opadły.
Z naszego punktu widzenia to był film reklamowy, dla laików spoza forum jednak jakieś informacje przekazywał.
2 marca na TV Puls o 22.45 kolejny odcinek "Historii piwem pisanej" - tym razem Poznań.
W zasadzie z wątku Czesa o zbliżającym się cyklu w TV Planete rozwinął się ogólny temat "piwo w telewizji" - może to jakoś wydzielić albo zmienić nazwę wątku na bardziej ogólną ?
W zasadzie z wątku Czesa o zbliżającym się cyklu w TV Planete rozwinął się ogólny temat "piwo w telewizji" - może to jakoś wydzielić albo zmienić nazwę wątku na bardziej ogólną ?
Zmysł naczelnicki podpowiada mi, że podobny temat już gdzieś się pojawił. Całkiem możliwe, że dotyczył programu, który miał być emitowany, a nie był...
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
Zmysł naczelnicki podpowiada mi, że podobny temat już gdzieś się pojawił. Całkiem możliwe, że dotyczył programu, który miał być emitowany, a nie był...
Klimatyczny pub na skraju kopenhaskiej starówki, przy placu o nazwie Kultorvet, od którego zaczyna się deptak. 48 kranów z piwnym rzemiosłem. Do tego piwa z butelek i puszek z lodówek. Piwa dobrze opisane, dość różnorodne zarówno pod względem stylów, jak i producentów. Barman jest komunikatywny...
Zaczyna się powoli sezon na portery, bo chłodna za oknem...
Abordaż to E: 21 i alk. 9,2%.
W zapachu przeważa paloność, lekkie rodzynki, obok nuta jakby stoutowa.
Barwa od spodu ciemnorubinowa, w górnych partiach brunatna.
PIana jak na portera po nalaniu obfita i dość...
Wieś Middelhagen znajduje się na najbardziej wysuniętym na wschód półwyspie Rugii o nazwie Mönchgut. Dojechać tu można w kilka minut autobusem 21 lub 29 (3 przystanki) z Göhren - końcowej stacji kolei wąskotorowej (rozstaw szyn 750 mm) Rügenische Bader Bahn. Jej linia zaczyna się w Putbus...
Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
Browar resturacyjny ulokowany w centrum Porto, blisko popularnego Mercado do Bolhão.
Przeszklone ściany od ulicy, przestronne wnętrza.
Czynne od 12. do północy we wszystkie dnie tygodnia.
Obsługa szybka i miła.
Zestaw piw za mojej bytności obejmował dziewięć pozycji,...
Comment