BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Zamrożone piwo
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Witam.
Mam na sprzedaż zestaw:
Browar Domowy BA SUPER START użyty 2 razy.
oraz
Garnek emaliowany 40L - nigdy nie użyty.
+ gratis mogę dorzucić własnej konstrukcji skrzynie do chłodzenia podczas fermentacji (do umieszczania zamrożonych butelek z wodą)....-
Channel: Słup ogłoszeniowy
2024-09-12, 08:25 -
-
Może ktoś z użytkowników posiada gęstwę (może być przechodzona, byle nie za bardzo), skosy, drożdże zamrożone w glicerynie następujących drożdzy:
- Wyeast - 1028 London Ale
- Wyeast - 1084 Irish Ale
- Wyeast - 1007 German Ale
W zamian oferuję skosy...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2007-06-26, 20:21 -
-
Wczoraj nabyłem trochę wiedzy o drożdżach, drogą rozmowy towarzyskiej. Wiedza ta jest dość powierzchowna i chaotyczna, może jednak stanie się zaczynem dla poważnego opracowania.
0. Wstęp
Poniżej dla prostoty piszę stwierdzenia w formie imperatywnej, proszę jednak nie traktować...-
Channel: Opracowania
-
-
Witam, kilka piwek sie wypilo a butelki zostaly. Nadszedl czas by zrobic porzadek i przy okazji odzyskac "zamrozone" pieniazki. Butelki glownie po Piascie, Harnasiu, Kasztelanie, Tyskim, Tatrze. Jak wspominalem wyzej szacuje ich ilosc na 200 moze 250 szt
-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Witajcie,
Postanowiłem zrobić swoje pierwsze piwo i niestety narozrabiałem.
Wybralem piwo dolnej fermentacji z Brewkita - Amber Lager Gozdawa. Nie miałem innej możliwości utrzymania temperatury poniżej 18 stopni niż balkon więc zaryzykowałem.
Piwo zacząłem robić 18....-
Channel: Kołyska piwowarska
-
- Loading...
- Koniec listy.