zaciekawiła mnie...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Rumunia, Sibiu, Strada Nicolae Bălcescu 13, Downtown B13 Brewery
    pebejot
    Sibin to urocze miasto z przepiękną starówką, którą miałem okazję się zauroczyć dwa lata temu.
    Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że w jej zakamarkach ukryty jest browar Downtown B13 Brewery, który działa od 2019 roku i ma swój własny wyszynk.

Browar wraz w hostelem B13...
    2022-06-19, 18:48
  • abelincoln
    Urugwaj, Montevideo, Indica Beer, Obligado 1259
    abelincoln
    Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
    2025-01-01, 22:03
  • pebejot
    Gorzów Wielkopolski, Targowa 2, Hotel & Browar Pavco
    pebejot
    Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
    Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....
    2024-09-09, 00:21
  • etman
    Twoje etykiety
    etman
    A..... co powiesz na swoje.... etykiety?

Mamy do przetestowania parę spraw przed wprowadzeniem do sklepu i potrzebujemy na wstępie kilku-kilkunastu ochotników, którzy nam pomogą i w efekcie otrzymają gratis za darmoszkie po pakieciku powiedzmy 20 szt. etykiet - dołożonych do zamówienia....
    2025-03-13, 19:59
  • pebejot
    Zduńska Wola, Św. Maksymiliana Marii Kolbego 4, Staropolski Ogródek Piwny
    pebejot
    Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
    Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
    Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...
    2024-10-19, 10:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...