BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Opuszczanie lokalu
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!
Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano...-
Channel: Anglia
-
-
Będąc na Manhattanie koniecznie trzeba odwiedzić najstarszy pub w Nowym Jorku, działający od 168 lat.
McSorley's Old Ale House znajduje się w pobliżu stacji metra Astor Pl zielonych linii 4 i 6.
Jest to pub w Irlandzkim stylu, co już u progu zwiastuje witryna.
Wchodząc...-
Channel: USA
2022-03-11, 15:48 -
-
Jakoś mi ten Gzub się schował... W Annopolu byłem na corocznym Beer Campie 22-23.06.2019, a dopiero teraz przypadkiem znalazłem notatki. Co prawda to nie mój pierwszy raz na tej imprezie, jednak po raz pierwszy miałem możliwość dokładnego obejrzenia części produkcyjnej. No prawie, gdyż...-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Witajcie!
Po trudach rejestracji
wypada się przedstawić.Zwą mnie zirel-to już wiecie.Przyznam się bez bicia,że piwo pijam rzadko.Nie mam też ulubionej marki,ale nie twierdzę,że piwa nie lubię.
Nie toleruję chamstwa dlatego cieszy mnie fakt,że admin jest tu obecny i czuwa.....na...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
styl: golden ale
alk. 5,6 %
Chłopaki z "Brew By Numbers" pokazali, co oznacza prawdziwe rzemiosło. Nie chodzi tylko o pieczołowicie dopracowane receptury piw, ale o tworzenie całego browaru od zera. Nie mieli nic, a koszty nawet używanego sprzętu w Londynie - w...-
Channel: Anglia
2015-05-27, 16:33 -
- Loading...
- Koniec listy.