Witam z Sosnowca

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • robert2
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.08
    • 87

Witam z Sosnowca

Na początek chciałbym Wszystkich serdecznie przywitać i pozdrowić
    Trafiłem na stronkę zupełnie przypadkowo szukając informacji o naszym ulubionym napoju...
    I zrobiła na mnie ogromne pozytywne wrażenie...wydaje mi się że sporo można tutaj się dowiedzieć o moim przepraszam Naszym ukochanym piwku....
    Zaczynam od teraz...
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

Witaj na forum A co do tego, że sporo można się tu dowiedzieć, to nie wydaje Ci się, to fakt Pozdrowienia z Wrocławia.

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
      USA, Nowy Jork, 15E 7th Street, McSorley's Old Ale House
      pebejot
      Będąc na Manhattanie koniecznie trzeba odwiedzić najstarszy pub w Nowym Jorku, działający od 168 lat.
      McSorley's Old Ale House znajduje się w pobliżu stacji metra Astor Pl zielonych linii 4 i 6.

Jest to pub w Irlandzkim stylu, co już u progu zwiastuje witryna.
      Wchodząc...
      2022-03-11, 15:48
    • Marek94
      Prośba o id przedmiotu
      Marek94
      Witam. Znalazłem takie coś i chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej. Przypuszczam że jest to coś związane z piwem ponieważ znalezione razem z dwoma pipami/nalewakami do piwa mosiężnymi z pompka....
      2025-12-02, 14:46
    • dadek
      Niemcy, Leezen, Schloßstraße 1 a, Handwerksbrauerei Hennings
      dadek
      18.07.2025 przy okazji zwiedzania Schwerina postanowiliśmy udać się na drugą stronę ogromnego jeziora Schweriner See, nad którym leży miasto. Naszym celem była miejscowość Leezen na wschodnim brzegu i znajdujący się tam browarek Hennings (powstały w 2012 roku), który oficjalnie otwiera...
      2025-09-28, 01:39
    • darekd
      Pinta, Hopzz_ Incline
      darekd
      Hazy IPA na chmielu Nelson Sauvin, spracowanego metodą Amplifire.

Kto chce dowiedzieć o co chodzi, to producent wyjaśnia:

https://www.claytonhops.co.nz/pages/amplifire-pellets

Ekstr. 15 %
      Alk. 6 %

Aromat - chmielowy, specyficzne tony pomiędzy...
      2025-09-27, 20:03
    • dadek
      Niemcy, Wismar, Kleine Hohe Straße 15, Brauhaus am Lohberg
      dadek
      Jedyny obecnie browar w tym pięknym zabytkowym mieście, powstał w 1995 roku. Znajduje się naprzeciw jednego z portowych nabrzeży, w odległości 800 m od dworca kolejowego. 3-piętrowy (z poddaszem) szachulcowy budynek, gdzie konstrukcja z czarnych belek wypełniona jest czerwoną cegłą, datowany...
      2025-08-28, 00:07
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...