Playboy wie jak nalewać piwo

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• adam16
    Playboy wie jak nalewać piwo - ciąg dalszy.
    adam16
    W związku z zaginięciem poprzedniego Playboya (może przerzucił się na napoje o wyższej zawartości...) zamieszczam nowy temat.
    Uwaga cytuję notatkę z Playboya. Mam nadzieję że nie naruszam w ten sposób praw autorskich:
    "Nie mamy tak mocno zakorzenionych tradycji picia piwa...
    2001-06-03, 17:37
  • AaLeX
    Frankfurter Brauhaus, Reichenberger Helles Schankbier
    AaLeX
    Piwo warzone dla sieci marketów Rewe. Kupione w Görlitz za 35ct. Zawartość alkoholu 4%. Barwa złota. Piana gruba i obfita, największy atut. Musiałem kilka razy nalewać. Zapach słodowy, taki delikatny, mokry karton. Smak, no cóż, piwo jest wodniste, czuć trochę metalu i w tyle bardzo delikatną...
    2022-02-25, 12:16
  • dadek
    Luhačovice, Družstevní 142, Lázeňský pivovar/Restaurace U koňa
    dadek
    Znane uzdrowisko na wschodniej Moravě doczekało się w tym roku swojego browaru. Powstał on blisko luhačovického zámku (czyli pałacu) z 1738 roku, w przemysłowej przybudówce do budynków restauracji i pensjonatu "U koňa". Przyjeżdżając do Luhačovic pociągiem mijamy ten kompleks...
    2021-12-20, 02:37
  • dadek
    Strakonice, Podskalská 324, Dudák Měšťanský pivovar Strakonice
    dadek
    W Strakonicach bywałem wielokrotnie, w browarze (a raczej na jego dziedzińcu) również, jednak nigdy nie było okazji zwiedzić go wewnątrz. Zawsze było albo za późno, albo zwiedzanie w momencie uczestnictwa naszej ekipy w piwnej imprezie akurat nie było w jej programie.
    Świetna okazja...
    2019-10-22, 05:15
  • dadek
    Annopole 9A, Browar Gzub
    dadek
    Jakoś mi ten Gzub się schował... W Annopolu byłem na corocznym Beer Campie 22-23.06.2019, a dopiero teraz przypadkiem znalazłem notatki. Co prawda to nie mój pierwszy raz na tej imprezie, jednak po raz pierwszy miałem możliwość dokładnego obejrzenia części produkcyjnej. No prawie, gdyż...
    2019-10-02, 03:50
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...