Piwa ze Szwecji dostarczę do Warszawy.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bolek1970
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.12
    • 179

Piwa ze Szwecji dostarczę do Warszawy.

Kochani,
    Będe odwiedzał stolicę od 11 tego do 19 tego czerwca tego roku. Jeśli są zainteresowani, mogę dostarczyć coś do spróbowania. Wymiana niestety nie wchodzi w rachubę, i będe zmuszony "zrócić sobie" koszty zakupów. Jest do wyboru ok 30 piw szwedzkich(wiele opisałem na forum), nie liczę sikaczy 2,8% i niskoalkoholowych, ale domyślam się, że nie byłoby na nie zainteresowania.
    W wiekszości było by w puszkach 0,5l lub butelkach 0,33l, a ceny od 3-6 złotych. Mogę też wyszukać cos"special".
    pozdrawiam....
  • MarcinKa
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2005.02
    • 2737

Mam pytanie. Czy jesteś w stanie kupić Portera Szwedzkiego? Tego opisanego na forum lub innego.
    To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

Related Topics

Collapse

• darkowaw
      sprzedam zbiór etykiet polskich
      darkowaw
      Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
      Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
      - etykiety powklejane w 4 segregatorach
      ...
      2022-09-25, 17:09
    • Pietiawie
      Podchmielona historia Warszawy
      Pietiawie
      Z różnych perspektyw opowiadano już historię Warszawy. Ale żeby podążać w niej za zapachem piwa – tego jeszcze nie było!

W książce Piotra Wierzbickiego to właśnie browarnictwo jest głównym bohaterem. Gdzie mieszkali, a gdzie poświęcali się swojemu rzemieślnictwu piwowarzy...
      2018-04-25, 12:32
    • hubik77
      Ośrodek Wypoczynkowy Browarów Warszawskich
      hubik77
      No właśnie, czy ktoś z Was zna albo bywał w Ośrodku Wypoczynkowym Browarów Warszawskich nad jeziorem Sasek Wielki, koło Szczytna?

Ja spędzałem tam każde wakacje, miesiąc lub dwa, od co najmniej 1982 roku aż po zakup ośrodka przez Państwa Nowakowskich - piekarzy. Sentyment...
      2020-08-01, 00:24
    • heckler
      Budišovice, Opavská 41, Pivovar Fčelín
      heckler
      Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
      Niestety w sobotnie przedpołudnie...
      2025-06-04, 10:41
    • Marianowar_pl
      Drożdże płynne - jak używać?
      Marianowar_pl
      Witam wszystkich,

Mam pytanie w kwestii drożdży płynnych, jako że nigdy ich wcześniej nie używałem, to czy ktoś mógłby mi tak łopatologicznie wyjaśnić jak należy je zadawać? Jak je wcześniej przygotowywać?

Na instrukcji uzytkowania w np. twoimbrowarze jest...
      2025-05-12, 16:32
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...