Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Pytanie do Łodzian

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• yavo
    Armenia, Erewań, 8 Abovyan St, Kilikia Beerhouse
    yavo
    Kolejny lokal w podziemiach , ale bardziej przytulny niż 379, taki a la ormiański zamek. W środku gorąco jak cholera, choć na zewnątrz +11.

Do wyboru cztery piwa: blanche, classic, unfiltered i dark. Ceny: 700 AMD / 0.33l, 900 / 0.5l. Blanche droższy - odpowiednio 800 i 1000. 3l...
    2023-02-20, 14:16
  • adam16
    2004.03.26 - 2004.03.28 - Międzynarodowe Targi Turystyki GLOB
    adam16
    Międzynarodowe Targi Turystyki, Sprzętu Turystycznego i Sportowego GLOB 26-28.03.2004

W ostatni weekend odbyły się w Katowicach Targi Turystyki. Wspominam o tych targach dlatego, że miały na nich swoje stoisko Browary Tyskie, oferujące zwiedzanie. Ja na stoisko zawitałem. I otrzymałem...
    2004-03-31, 14:57
  • o_slon
    Łódź piwo w centrum i nie tylko
    o_slon
    Przejrzałem wcześniejsze posty w tym dziale i widze ze jak pół roku temu Twilight Alehouse napisał że Łódź tutaj troche zaniedbana to nic się nie zmieniło.
    Mam nadzieję, że część ziomków się dołoży do pisania raportu bo kupowanie piwa w Łodzi to jak polowanie na jednorożca...
    2005-06-05, 17:08
  • ART
    Wielkie uaktualnienie 2015 - Łódzkie, Łódź ul. Północna 35
    ART
    Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
    2014-12-18, 22:36
  • jasiu_piwosz
    Łódzkie, Glob
    jasiu_piwosz
    BROWARY ŁÓDZKIE - GLOB , piwo jasne pasteryzowane, puszka, alc 4.2 obj.
    2005-03-24, 20:38
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...