Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Po prostu jestem ciekaw jak to wygląda w Żywcu, za nikogo się nie martwię.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi100 metrów zachowane, czy też w Żywcu nie obowiązuje ten głupi przepis?
Widok na budynek w którym powstaje browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziBędzie kolejny minibrowar w Krakowie
ul. św. Wawrzyńca (obok muzeum).
data otwarcia: 2012 (?)
Ja dłużej chyba swoje gary i całą resztę kombinowałem„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Ciemne, pilsner, marcowe, pszenica i koźlak. Co do otwarcia to w piątek późnym wieczorem będzie wiadomo. Jak tylko coś będzie wiadomo poinformuję. Prace wykończeniowe idą tam pełną parą.Polakom gratulujemy BRACKIEGO
"Jest jedna zasadnicza rzecz określająca wyjątkowość człowieka - pasja"
http://picasaweb.google.com/d.jochman
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziWarzyli piwa mając niewykończony lokal? Da się oddzielić (z punktu widzenia biurokracji) warzenie, leżakowanie od wyszynku?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziKażdy browar przed otwarciem restauracji musi nawarzyć zapas piwa.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Nie będzie w żywieckim mikrusie wyszynku innych piw niż tylko własnych. Co do prac wykończeniowych to takie drobne doróbki, detale. Na zewnątrz już wiszą szyldy ale są zaklejone po części.Polakom gratulujemy BRACKIEGO
"Jest jedna zasadnicza rzecz określająca wyjątkowość człowieka - pasja"
http://picasaweb.google.com/d.jochman
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziPo prostu pytam, bo nie rozumiem jak prace wykończeniowe mogą iść pełną parą a browar już uwarzył 5-6 piw. Znaczy warzono w jednym kącie jak w drugim ekipa malowała lamperie? Wiem, przerysowuję...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziCzęść technologiczna była wykończona w pierwszej kolejności a część komercyjna w ostatnim etapie. To tak jak kobietą: gra wstępna, pieszczoty i na końcu kulminacja
Comment
-
Comment