Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Ilość zgłaszanych lokalizacji potencjalnych browarów zwłaszcza przez czołowego śledczego Pankracego zaczyna przybierać niesamowite tempo i chyba już trudno się w tym połapać. Przydał by się kolejny apgrejt a być może jakaś nowa bardziej czytelna aktualizacja tej sporej ilości już czynnych i planowanych brewpubów. Może jakaś mapka piwna podobna do tych z tematu Kartografia PiwnaPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Ależ mapa jest. Wspólna - działające i planowane. Dlatego zaprzestałem aktualizować wpisów tutaj. Dodam zaraz linka do stopki.Last edited by Pendragon; 2012-08-28, 09:52.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Resztki browaru w Miedziance przypominają ruiny domów w rzymskich Pompejach po odkopaniu ich przez archeologów. Chyba jedyny zachowany budynek jest wielkości garażu i to tyle co zostało po browarze. Piszę to na podstawie zdjęć jakie są w naszej Galerii.
Jeśli chodzi o mapkę browarów Pendragona to jest super. Nie wiem tylko dlaczego widnieje na niej jako planowany, browar Willa Adriana w Płocku. Jego zagadka została rozwiązana na forum i lokal okazał się jedynie knajpą z atrapą instalacji. No chyba że na atrapie nie poprzestaną i pojawiły się informacje że planują jednak stworzyć prawdziwy browar.Last edited by Cooper; 2012-08-29, 14:53.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Ale nie mam go w czynnych tylko w planowanych
O tym, że instalacja jest atrapą nie czytałem.
Tak na prawdę, to autorem części "future" jest Pankracy, ja tylko przystosowałem jego pracę do mojego widzimisię.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
No i co z tym 80-tym browarem, którym ma być Słociak pod Opolem. Otwierają się?
-
Comment
-
Obiecuję że społeczność browar.biz o konkretach zostanie poinformowana w pierwszej kolejności.Comment
-
Comment
-
A co z tą 'filią' Spiża, działa to w jakiś sposób?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Comment
-
Comment
Comment