W centrum Łodzi (ul. Narutowicza) powstaje browar Klubopiwiarniahttps://www.facebook.com/Klubopiwiar...0816009688145/
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Comment
-
Comment
-
W Kaskadzie, cokolwiek to znaczy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
KWTW, man...
Jako człowiek z daleka możesz niekumatym pozostać...
W czasach tzw. słusznie minionych "Kaskada" była lokalem gastronomicznym dla lepszego Państwa .
Onegdaj (w latach głębokiej szkoły średniej) mój przyjaciel wprawił tam w zadziwienie tzw. Pana Kelnera (obowiązkowo z wielkich liter), zamawiając ziemniaki z... frytkami .Comment
-
Właśnie wyglądał mi z zewnątrz (Street View) na lokal w którym kiedyś WuZetka była obowiązkowa
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Do piwa była?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Do porteru.
-
Kiedyś to były piękne zwyczaje, lokalne zwyczaje"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Sam widzisz, miejscówka przy samej telewizji... (ten wyższy budynek po lewej).Comment
-
Na FB, Siedlisko Carpathia chwali się, że ma już swoje piwo. Czy ktoś z was może potwierdzić tą informację?Comment
-
Comment
Comment