BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Byliśmy ze Slavoyem tamże przedwczoraj i dowiedzieliśmy się, że własne piwo będą lać za jakieś 4 tygodnie
Jaja jak berety panie...
Byłem 1 sierpnia i dowiedziałem się że z powodów proceduralnych wcześniej nie udało się nic uwarzyć. Powiedziano mi, że dopiero 4 sierpnia ma przyjechać piwowar z Niemiec.
W przyszłym roku powstanie browar restauracyjny w jednym ze spichrzów w Kazimierzu Dolnym. Inwestorem jest firma z Puław. Wykonawcą instalacji browarniczej Kaspar Schulz.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy
W przyszłym roku powstanie browar restauracyjny w jednym ze spichrzów w Kazimierzu Dolnym. Inwestorem jest firma z Puław. Wykonawcą instalacji browarniczej Kaspar Schulz.
Informacja ta jest tylko częściowo prawdziwa i jak się domyślam pochodzi ze strony Kaspara Schulza i chyba sobie nie dokładnie wszystko doczytałeś ale, że o szczegółach póki co nie mogę mówić więc będę milczał.
A czy w takim Kazimierzu utrzyma się minibrowar?, w sezonie letnim na pewno będzie miał klientelę, ale poza sezonem nie ma aż tylu turystów.
To dobre pytanie... Kazimierz jest popularny wśród mieszkańców Lublina, Puław czy Warszawy, którzy poza sezonem przybywają tam w weekendy, ale czy to wystarczy?
W Grudziądzu browar restauracyjny i hotel miała budować spółka Polskie Pierze i Puch. Tyle, że nie w spichlerzu nad Wisłą, a w zabytkowym młynie nad Trynką.
Jaja jak berety panie...
Byłem 1 sierpnia i dowiedziałem się że z powodów proceduralnych wcześniej nie udało się nic uwarzyć. Powiedziano mi, że dopiero 4 sierpnia ma przyjechać piwowar z Niemiec.
Za stroną Kaspar Schulz PL: 11.08.2008 r. odbędzie się pierwsze warzenie piwa w Browarze Tumskim w Płocku.
Oby to była prawda, bo po zlocie planuję zahaczyć o Płock. Jeśli nie zdążą do 14 września, to wygra wariant radomski.
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2008-08-16, 14:28.
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
System kaucyjny rusza w bólach w Polsce. Nie towarzyszy ma szeroko zakrojona kampania informacyjna, natomiast już słychać o wielu wątpliwościach i niepewności ze strony m.in. mniejszych sklepów.
Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.
Dzień dobry.
Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
Nie...
Comment