Oby kolego Marcinie, bo czekamy na to już baaaaardzo długo!
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Od miesiąca w Sycowie funkcjonuje browar restauracyjny Anders, znajdujący się przy ulicy Broniewskiego 33.
Osobiście jest to dla mnie niespodzianka tego miesiącaComment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Nie wiem jak to traktować, ale taka reklama jednej z restauracji warszawskich rzuciła mi się w oczy. Restauracja Les Amis w ok. pl Trzech Krzyży w Wawie zapraszado siebie i do jednego z dań w promocji podają piwo z ich domowego mini-browaru znjdującego sie na 1 piętrze lokalu za 1 zł. Mają do wyboru trzy rodzaje prdukowane wg "sprawdzonej alzackiej receptury". Jak pamiętam to był pils, pszeniczne i Amber Ale.
Można to traktować jako browar restauracyjny?Comment
-
Zeby go ewentualnie zaliczyć to trzeba zrobić rozeznanie na miejscu. Jest opcja zobaczenia tej instalacji browarniczej ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Przeca napisał : https://www.browar.biz/forum/showpos...39&postcount=1Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Z ich profilu FB:
"dzień dobry, wierzę ze nie stracicie kasy, zabrano nam Staromiejskiego w bardzo brutalny sposób, niedługo być może ujawnimy szczegóły... "
"przykro nam, ale walczymy o Staromiejskiego, to nasze ukochane dziecko i spełnione marzenie, które nam bezprawnie i siłą chcą zabrać i bez walki tego dziecka nie oddamy"
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment