BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Już mu współczuję ... lub jej bo płci tego piwowara nie znam
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
A temu z Gliwic?
Oj tam oj tam...
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, iż w najbliższy poniedziałek ma ruszyć montaż browaru restauracyjnego w Szczecinie. Warzelnie niewielka 2,5 hl ale plany duże ok 800 hl w roku. Trzy podstawowe gatunki - jakie jeszcze nie wiadomo. Lokalizacja - Plac Batorego.
Oczywiście sprzęt firmy Kaspar Schulz.
Mała ta warzelnia jak nie wiem co...
Żeby wyprodukować 800 hl piwa trzeba ugotować nie wiele mniej niż 400 warek. Po odjęciu ubytków będzie to około 800 hl.
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki. www.twojmalybrowar.pl
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Jeżeli trzy podstawowe, to chyba wiadomo jakie.
Na początku zapewne tak, później można eksperymentować.
Czekamy z niecierpliwością na efekty.Oby to nie była zbytnio sterylna knajpka dla li tylko snobów...
No to tak, ogrodzenie jest robione i przed nim zastępczy wysoki płot postawiony więc nic nie widać. Czyli od mojej ostatniej wizyty z jakieś 1,5-2 m-ce temu tylko z tym ogrodzeniem się coś ruszyło na pierwszy rzut oka. Czyli do otwarcia ciągle, ciagle daleko
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
System kaucyjny rusza w bólach w Polsce. Nie towarzyszy ma szeroko zakrojona kampania informacyjna, natomiast już słychać o wielu wątpliwościach i niepewności ze strony m.in. mniejszych sklepów.
Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.
Dzień dobry.
Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
Nie...
Comment