Wieści z Kaspara Schulza 
 Poza Gliwicami, które formalnie już mogą warzyć ( i pewno całkiem niedługo zaczną 
 ) szykują się na ten rok cztery nowe browary restauracyjne. W czerwcu planowane otwarcie we Wrocławiu (10 hl), w lipcu w Opolu (10 hl) i w Szaflarach przy "Zakopiance" -  browar ma się nazywać "Zadyma" (5 hl). Czwartym ma być obiekt w Hrubieszowie (5 hl) i na niego trzeba poczekać do końca roku.
							
						
					
 Poza Gliwicami, które formalnie już mogą warzyć ( i pewno całkiem niedługo zaczną 
 ) szykują się na ten rok cztery nowe browary restauracyjne. W czerwcu planowane otwarcie we Wrocławiu (10 hl), w lipcu w Opolu (10 hl) i w Szaflarach przy "Zakopiance" -  browar ma się nazywać "Zadyma" (5 hl). Czwartym ma być obiekt w Hrubieszowie (5 hl) i na niego trzeba poczekać do końca roku.
							
						
							
						
Comment