Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Na stronie Kaspar Schulza pojawiły się nowe komunikaty.
- otwarcie browaru restauracyjnego w Olsztynie planowane jest na czerwiec 2012 roku;
- browar restauracyjny we Wrocławiu będzie nosił nazwę Rodzinny Browar Widawa.Comment
-
Zdaje się,że te gotowanie w tych szklanych garnkach troszkę weszło ci na własne ego.Ostatnia zmiana dokonana przez kiszot; 2011-04-17, 15:08.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
♪♫
♫Comment
-
Piwo w tym browarze, będzie chyba najdroższe w Polsce.
Aby odwiedzić ten lokal i napić się piwa na dzień dobry trzeba będzie wydać 12zł za wejście na teren Cepru
.
Comment
-
Comment
-
Gośc prowadzi biznez, więc musi na tym zarabiać. Za darmo ma wam dać to piwo?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WikipediaCentrum Edukacji i Promocji Regionu w Szymbarku (C.E.P.R. PHU Danmar) – jest prywatną firmą, należącą do Daniela Czapiewskiego
Tak, to najprawdopodobniej kolejny właściciel browaru restauracyjnego "bez tradycji rodzinnych", który ma w dupie "misję" i "etos".Comment
-
W dupie to ja zaczynam mieć Twoje wypowiedzi. Od dłuższego czasu wszystko czego nie napiszesz jest po to, żeby dowalić przedmówcy, jakby był ku temu powód. Zdaję sobie sprawę, że to forum i każdy może przedłożyć tu swoje zdanie, no ale Ty to chyba robisz już celowo, bez przesady...
Poza tym rozumiem, że choćby wstęp w w/w browarze kosztował nawet 20zł + 15zł za kufel piwa to i tak przyjął byś to ze stoickim spokojem i nie zrobiło by to na Tobie wrażenia?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Żadnego. Skorzystałbym z prawa do niekorzystania z usług takiego browaru.
Jak dla mnie piwo może kosztować nawet siedemset złotych za kieliszek, wisi mi to. Podobnie, jak twoje fochy. Dodaj mnie do ignorowanych i nie będziesz musiał się stresować.
Żeby ci ułatwić sprawę, dowalę jeszcze za bezsens twojej wypowiedzi:
Popracuj trochę nad logiką.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll...wszystko czego nie napiszesz jest po to ...Ostatnia zmiana dokonana przez Krzysiu; 2011-04-18, 07:38.Comment
-
Wcale nie zamierzam tego robić, to byłoby zbyt szczeniackie z mojej strony.
Dziękuję za zwócenie uwagi, choć nie trudno się chyba domyśleć co miałem na myśli.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
I takie jest prawo Każdego potencjalnego Klienta proszę Waszmościów.Żadnego. Skorzystałbym z prawa do niekorzystania z usług takiego browaru.
Jak dla mnie piwo może kosztować nawet siedemset złotych za kieliszek, wisi mi to. Podobnie, jak twoje fochy. Dodaj mnie do ignorowanych i nie będziesz musiał się stresować.
Żeby ci ułatwić sprawę, dowalę jeszcze za bezsens twojej wypowiedzi:
Popracuj trochę nad logiką.
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Doczytałem i przyznaję rację Krzysiowi -cuda się zdarzają
.Browar , to dodatek w zwiedzaniu, a że jest akurat jedną z atrakcji i by spróbować ichniejszego piwa trzeba wejść na teren Parku...No cóż.Wejdzie się, pozwiedza, spróbuje piwka i tyle w temacie.
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2011-04-18, 10:34.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment