Kegi + rollbar Wrocław

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • grzeda
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.04
    • 2

Kegi + rollbar Wrocław

Witam, moj pierwszy post.
    Organizujemy zamknieta impreze pseudoplenerowa na 60 osob. Wyliczylismy, ze potrzebujemy 480 litrow piwa, czyli 5 kegow. Posiadam sklep spozywczy z koncesja, wiec zakup w hurtowni nie jest problemem. Obdzwonilem juz kilka, ale zadna z tych hurtowni nie chce wynajac nam rollbaru (nie maja). Czy ktos moglby wskazac mi taka hurtownie, ktora mi takie cudo wypozyczy?
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10880

Standardowy keg liczy sobie 50litrów. 5x50l to 250 litrów jak sie nie mylę.
    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• grzeda
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2007.04
      • 2

Racja. 480 piw po 0,5 l - 5 beczek.

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 24149

zapytanie dotyczy całej Polski?

Ho! Chodzi o Wrocław nie dopatrzyłem że podano w temacie Maruśka napisz proszę koledze gdzie ma dzwonić, jesli weźmie 5 KEGów - Bartka to na pewno i sprzęt wypożyczą.
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Related Topics

Collapse

• macmar7878
          do sprzedania kegi po piwie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim ...
          macmar7878
          Witam, mam do sprzedania kegi po piwie w bardzo dobrym stanie (10 sztuk x 30L + 1 sztuka 50l); Głównie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim oraz Browar Szczecin S.A. (50l)

Kegi oczywiście z legalnego źródła;
          Wojewodztwo slaskie
          T:576046066...
          2022-04-25, 12:07
        • bastion
          Słowacja, Hniezdne 420, Nestville Taberna.
          bastion
          Tak atrakcyjne miasteczko jakim jest Stara Lubovna którego dominantą jest urokliwe zamczysko, wręcz prosiło się o browarek. Tłumy turystów zaglądające w to miejsce zyskały miejsce gdzie można ciekawie spędzić czas. Kompleks Nestville co prawda umiejscowiony jest we wsi Hniezdne, ale to...
          2022-09-07, 22:13
        • bastion
          Słowacja, Gemerska Panica 256, Pivovar Jajnekem.[ Bez wyszynku]
          bastion
          W tej części południowej Słowacji, browarów jest jak na lekarstwo. W Rożnavie jest Kaltenecker i to w zasadzie wszystko. To taki nieco wykluczony obszar pod wieloma względami. Na przykład przez Gemerską Panicę wiedzie linia kolejowa i jest tam przystanek, ale od lat w żadnych mniejszych miejscowościach...
          2022-06-22, 21:43
        • lagger8
          1 reduktor 2 kegi?
          lagger8
          Witam. Chciałbym dopytać czy z jednego reduktora można lać piwo z dwóch różnych kegów? Mam w rolbarze reduktor z jednym zegarem i chcę do głównego węża wstawić trójnik i rozdzielić na dwie głowice. Będzie ok?
          2019-06-04, 12:06
        • heckler
          Czechy, Bařice-Velké Těšany, Velké Těšany 21, Pivovar Theodor
          heckler
          Historia powstania browaru Theodor sięga 2012 roku. Podobno już wtedy Jan Kozel myślał o założeniu własnego browaru. Na lokalizację zostały wybrane pomieszczenia starego chlewu znajdującego się na posesji babci Jana. W międzyczasie właściciel założył browar kontraktowy pod nazwą Kočovný...
          wczoraj, 08:44
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...