BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Zasady degustacji
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Tym razem FPWiN zawita do Radomia. Wystawią się najlepsze browary, winnice, oraz producenci alkoholi craftowych. Na miejscu będzie można spotkać prawdziwych pasjonatów prezentujących swoje wyroby. Będzie można z nimi porozmawiać, degustować ich wyroby oraz je zakupić. Odwiedzający będą...Start2025-10-18Koniec2025-10-19AdresRadom, Radomskie Centrum Sportu-
Channel: Festiwale piwne
2025-08-27, 20:50 -
-
Kolejny odwiedzony browarek miał zaszczyt być naszym 500-setnym browarem odwiedzonym w Czechach. Wybór padł na powstały w 2020 roku browar Horymir

.
Budynek browaru, restauracji, hotelu, oraz kręgielni stoi tuż przy skrzyżowaniu głównych dróg przecinających centrum...-
Channel: Czechy
-
-
Malutki browarek rzemieślniczy w Tomasovcach działa od 2018 roku. Wieś leży tuż obok miasta Lucenca w południowej Słowacji. Dotarcie na miejsce nie nastręcza trudności, przez miejscową stacje kolejową przejeżdża sporo pociągów. Od stacji idzie się się praktycznie prostą drogą do celu...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
15 maja ruszamy, w Warszawie zaroi się od ogródków piwnych - i tych lokalnych z koncerniakami i tych z piwem rzemieślniczym.
Startuje Hopito Bar na Parkingowej, będzie Gorączka Złota, nad Wisłą wezmą nas Pod Kopyto, a skończyć możemy w Kuflotece na imprezie m.in: z Palatum i Ziemią...-
Channel: Przy piwie
-
-
Właśnie zobaczyłem, że ostatnio degustowane przeze mnie piwo było 150 piwem, jakie oceniałem w artomacie. Skłoniło mnie to do refleksji
. Na początek piwa, jakim przyznałem ponad 4 punkty:
4,60 Konstancin Żytnie
4,47 Konstancin Czarny Dąb
4,33 Komes Porter,...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.