Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Zasady degustacji

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    2025.10.18-19 - RADOM, Festiwal Piwa Wina i Nalewek
    Ahumba
    Tym razem FPWiN zawita do Radomia. Wystawią się najlepsze browary, winnice, oraz producenci alkoholi craftowych. Na miejscu będzie można spotkać prawdziwych pasjonatów prezentujących swoje wyroby. Będzie można z nimi porozmawiać, degustować ich wyroby oraz je zakupić. Odwiedzający będą...
    Start
    2025-10-18
    Koniec
    2025-10-19
    Adres
    Radom, Radomskie Centrum Sportu
    2025-08-27, 20:50
  • heckler
    Praha-Radotín, Horymírovo náměstí 1416/9, Pivovar Horymír
    heckler
    Kolejny odwiedzony browarek miał zaszczyt być naszym 500-setnym browarem odwiedzonym w Czechach. Wybór padł na powstały w 2020 roku browar Horymir .
    Budynek browaru, restauracji, hotelu, oraz kręgielni stoi tuż przy skrzyżowaniu głównych dróg przecinających centrum...
    2022-11-16, 09:17
  • bastion
    Słowacja, Tomasovce, Viestanska 166/1, Pivovar Huncut. [ Bez wyszynku]
    bastion
    Malutki browarek rzemieślniczy w Tomasovcach działa od 2018 roku. Wieś leży tuż obok miasta Lucenca w południowej Słowacji. Dotarcie na miejsce nie nastręcza trudności, przez miejscową stacje kolejową przejeżdża sporo pociągów. Od stacji idzie się się praktycznie prostą drogą do celu...
    2022-03-30, 20:11
  • Warzywo
    Ruszamy w weekend
    Warzywo
    15 maja ruszamy, w Warszawie zaroi się od ogródków piwnych - i tych lokalnych z koncerniakami i tych z piwem rzemieślniczym.
    Startuje Hopito Bar na Parkingowej, będzie Gorączka Złota, nad Wisłą wezmą nas Pod Kopyto, a skończyć możemy w Kuflotece na imprezie m.in: z Palatum i Ziemią...
    2021-05-07, 20:14
  • skitof
    150 piw w artomacie
    skitof
    Właśnie zobaczyłem, że ostatnio degustowane przeze mnie piwo było 150 piwem, jakie oceniałem w artomacie. Skłoniło mnie to do refleksji . Na początek piwa, jakim przyznałem ponad 4 punkty:

4,60 Konstancin Żytnie
    4,47 Konstancin Czarny Dąb
    4,33 Komes Porter,...
    2010-05-19, 17:14
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...