Ogłaszanie przetargu na dzierżawę wróży sporo kłopotów, tym bardziej, że oferta nazbyt atrakcyjna nie jest, chyba czas zrobić zapasy Noteckiego...
- tubylcom najwyrazniej smakowolo mi niebardzo. Ciemne jeszcze zakapslowane .Ogólne wrażenia z otoczenia bardzo kiepskie poza Panią , która nawet wobec miejscowych niekoniecznie trzezwych byla mila.
- tubylcom najwyrazniej smakowolo mi niebardzo. Ciemne jeszcze zakapslowane .Ogólne wrażenia z otoczenia bardzo kiepskie poza Panią , która nawet wobec miejscowych niekoniecznie trzezwych byla mila.
i wspomnienia mam jak najbardziej pozytywne!
i wspomnienia mam jak najbardziej pozytywne!
wielu gatunków piw z malych niemieckich(bawarskich) browarów - nigdzie tam się nie spotkalem z podobnym dziwnym smakiem pozostającym przez dluższy czas na podniebiniu- może to urok Noteckiego -nie wiem.w Czarnkowskich piwkach najbardziej mi się podoba kaliber butelek- idealnie leżą w ręku.
Najbardziej - tak jak od zawsze - podeszło mi właśnie jasne pełne z czerwoną nalepką. Bardzo smaczne piwo, o naturalnym smaku, z wyraźnie wyczuwalną goryczką. Kolor ciemne złoto. Piana i lacing wręcz imponujący. Wysycenie CO2 tradycyjnie słabe, ale...
Comment