pisać albo zamknę forum!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• heckler
    Czechy, Třebíč, Nad Zámkem 7, Pivovar Fenek
    heckler
    Podklášterní pivovar Třebíč oficjalnie zakończył swoją działalność w 2024 roku. Najpierw zamknięto restauracje, a po pewnym czasie i browar. Co prawda nie był to jakiś wybitny browar, ale i tego ze średniej półki też szkoda. Na szczęście dosyć szybko znalazł się chętny i browar...
    wczoraj, 10:19
  • heckler
    Klobouky u Brna, Nádražní 830/85, Minipivovar Myjavka
    heckler
    Miejscowość Klobouky u Brna, a tam kolejny nowy browarek. W sumie za wiele nie ma tu co pisać, bo wizyta krótka, browar zobaczony, piwa zakupione i wypite Kolejka chętnych spora, a że browar i sklep sprzedaży materiałów budowlanych znajdują się koło siebie , to jedni...
    2025-06-27, 12:57
  • dadek
    Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
    dadek
    Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
    2024-10-17, 01:22
  • heckler
    Příbor, Josefa Rašky 392, Pivovar Pivojem
    heckler
    Jan Jemelka , to kolejny piwowar domowy, który spełnił swoje marzenie o własnym browarze. Instalację ustawiono na parterze prywatnego domu stojącego w jednej ze starych, ciasnych uliczkach miasta Příbor.
    Cały sprzęt został zakupiony w Chinach i w jego skład wchodzi 500 litrowa warzelnia...
    2023-10-10, 09:08
  • e-prezes
    ?, {Dziki Wschód] Samotny Jeździec
    e-prezes
    Tak mi smakował pilsik Spirifera na Chmielakach, że postanowiłem sięgnąć po coś co nie kupowałem od dawna - kraftowego pilsa. Na pierwszy ogień poszło Rześkie z Jana, ale było tak słabe, że nawet nie chciało mi się nic pisać.

Parametry 11 blg, 4,5 % alk. piwo bezglutenowe....
    2023-08-27, 17:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...