Ja je piłem i jest naprawdę ok w porównaniu do innych angieldkich piw, może ktoś z was jeszcze je pił???
Piwo Breda
Collapse
X
-
wg http://en.wikipedia.org/wiki/Breda_Royal_Beer nie jest to angielskie piwo...
poza tym uwaga na przyszłość: bardzo proszę tworzyć tematy w tym dziale wg formatki "Nazwa browaru, Nazwa Piwa".Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2008-04-08, 13:44.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.
Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.
Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
-
-
Lager o zawartości alk. 4., 7%.
Zresztą ich pils ma podobnie i też występuje pod nazwą Duch Pienin.
Mają jeszcze Ducha Tatr i tak pewnie można byłoby mnożyć te same piwa, zmienając tylko nazwy w zależności od zapotrzebowania.
W zapachu słodowość i zbożowości,
...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-12-18, 18:42 -
-
Czeski polotmavý lager, ale chmiele polskie (Iunga, Lubelski) a w składzie dodatkowo słód żytni (Lubrow chyba go uwielbia).
Na dodatek nawiązująca do czeskiego nazwa jest błędna. Albo nazwa nawiązuje do słodu albo do piwowara. Jeśli tak, to powinno być raczej sladový albo sládkův...-
2025-04-14, 00:51 -
-
Browar z Dallas w Teksasie.
Piwo opisane jako "A fine polish Lager"
5% alk.
Chmiele – Lubelski, Sybilla, Marynka
Aromat – chmielowy (ziołowy, lekka korzenność, owocowo-kwaskowe muśnięcie), łagodny słód bez wyraźniejszego profilu...-
Channel: USA
2025-02-05, 03:24 -
-
Piwo gotowe do oceny
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment