Film "Dzień próby"
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Chyba wszystko w tym piwie jest mi mocno nieznane.
1, Browar. Kraftowiec z Manchesteru. Nie wiem od kiedy warzą, bo na stronie niezbyt przytomnie napisali, że od 3 lat uwarzyli szeroką gamę stylów, pytanie zatem brzmi kiedy postawili tą stronę. Zakładam, że to dość młody browar....-
Channel: Anglia
2025-10-06, 16:59 -
-
Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...-
Channel: Szwecja
2025-09-28, 21:34 -
-
Korzystając z uroków mijającego lata spróbowałem letnią nowość z browaru w południowoczeskich Strakoniach.
Letní speciál to lekkie piwo dolnej fermentacji chmielone odmianami: Mandarina Bavaria (DE), Fuggles (GB), Enigma (AUS) i Amarillo (US).
Chmielone również na zimno....-
Channel: Czechy
2025-09-21, 21:36 -
-
Miejscowość Mönchhagen jest położona 13 km na północny wschód od Rostocku. W ciągu 11 minut łatwo się tu dostać pociągami kursującymi co godzinę (w szczycie co 40 minut). Co prawda budynek browaru stoi blisko toru, jednak ze stacji trzeba dojść 1300 m chodnikiem wzdłuż szosy. Ewentualnością...-
Channel: Niemcy
-
-
Schruns to miasteczko malowniczo położone w cieniu ostrych grani okolicznych szczytów. Zimą jest to raj dla narciarzy, gdzie na stokach korzystając z bogatej infrastruktury, mogą uskuteczniać swoje szusy. Samo miasto jest raczej senne, jakieś stragany z miejscowymi specjałami oraz solidnie...3 Photos
-
Channel: Austria
2025-06-22, 20:53 -
- Loading...
- Koniec listy.