BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Prasa branżowa
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Gdy miałem 8 lat trafiłem do chmielarni - przedwojennego budynku, do którego przywożono ciężarówki świeżo zerwanego chmielu (plantację też mi pokazano) - na końcu cyklu produkcyjnego była prasa wysoka na jakieś 6-8 metrów (czyli jej góra tkwiła gdzieś w otworze sufitu), która wtłaczała...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witam wszystkich forumowiczów.
To mój pierwszy temat założony na tym forum.
Szukałem na forum jakichś informacji na temat zastosowania prasy (takiej jak używają winiarze) do zwiększenia wydajności. Prasa by miała zostać użyta po wysładzaniu, aby z młóta wycisnąć jak najwięcej....-
Channel: Sprzęt
-
-
Drodzy Browarnicy!

Poszukuję czasopism piłkarskich, najlepiej Skarbów Kibica.
Najbardziej zależy mi na tym numerze:
Pomoże ktoś?
Oferuję $$$...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
I jeszcze jedna ciekawa książeczka. "420 lat Browaru w Raciborzu" zawiera wiele ciekawych informacji, przy skromnej niestety szacie graficznej.
Wydawca: RSW Prasa-Książka-Ruch. Katowice 1987....2002-07-24, 12:11 -
W związku z naszym browarkiem domowym Świński Ryjek, to gdzieś tam sobie niezobowiązująco kolekcjonujemy z Maggykiem różne sprawy ze świńskimi ryjkami właśnie jako temat przewodni.
Nie jest to jednak właściwie temat dla prezentacji naszej kolekcji. Raczej prośba do Was -...-
Channel: Moje zbieranie
-
- Loading...
- Koniec listy.