Żeby nie było, że tylko Pendragon jest jak Don Kichot, ja też protestuję przeciwko zamkniętemu dostępowi do fejsbuka.
Ludzie! Internet u swoich korzeni obiecywał nieograniczony dostęp do informacji
Kichanie w banię, robicie aferę jak cholera. Załóżcie sobie fikcyjne konto na facebooku, np. "Don Kichot z Pomorza" i po sprawie z udostępnianiem jakichkolwiek informacji o sobie.
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Ja nie zamierzam się rejestrować na żadnym nowym portalu, wystarczy mi zachodu z pamiętaniem tych loginów i haseł, które już mam. Spokojnie będę czekał na wieści w niniejszym temacie, w końcu od tego jest forum piwne.
Tu nie chodzi o kwestię udostępniania informacji o sobie(przynajmniej u mnie), ale kwestię łatwego dostępu do niej samej. Poza tym nie mam konta na fb, bo po prostu nie chcę go mieć i nie ma dla mnie znaczenia czy to konto fickyjne czy w 100% prawdziwe.
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Fejsik to guano. Idźcie pod prąd
Trendy trzeba wyprzedzać, a nie taplać się w mainstreamie.
Rozumiem i szanuję Twoją postawę ale śmiem twierdzić, że gdybyś prowadził działalność komercyjną tego typu to nie oparł byś się pokusie skorzystania z tak łatwego a jednocześnie skutecznego, popularnego i przede wszystkim darmowego środka reklamy
Pamiętaj, że my wszystkiego nie wypijemy. Trzeba sprzedać parę hekto żeby warzyć następne. To wszystko dla naszego wspólnego dobra
Rozumiem i szanuję Twoją postawę ale śmiem twierdzić, że gdybyś prowadził działalność komercyjną tego typu to nie oparł byś się pokusie skorzystania z tak łatwego a jednocześnie skutecznego, popularnego i przede wszystkim darmowego środka reklamy
Pamiętaj, że my wszystkiego nie wypijemy. Trzeba sprzedać parę hekto żeby warzyć następne. To wszystko dla naszego wspólnego dobra
Lepiej bym tego nie ujął
Oczywiście śpieszę z informacją, że w żaden sposób nie pomijamy browar.biz i na bieżąco będziemy o wszystkim informować. Ponadto, wspólnie z Adminem mamy kilka pomysłów i planów do zrealizowania.
Pomysł świetny, też taki miałem (i nie tylko) Cieszę się że właściwi ludzie się tym zajęli. Trzymam kciuki za powodzenie. Jeśli ceny piw nie będą rujnujące (o smak póki co się nie martwię), na pewno po Wasze piwa będę sięgał z wielką ochotą!
Za takie przedsięwzięcie trzymam kciuki z całych sił
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Głupio wyszło. Z uwagi na sporadyczny dostęp do netu ostatnimi czasy - o Pincie dowiedziałem się wczoraj z fb. Dopiero dziś znalazłem ten wątek... Także nie umniejszałbym siły fb...
Dla inicjatorów przedsięwzięcia wielki szacunek, gratulacje i życzenia powodzenia. Dokonaliście autentycznego przełomu w polskim piwowarstwie! Chylę czoła!
Comment