Darku, Facebook to też internet. Widać ludziom smakowało to coś pt. Kormoran Ciemne. Wypuścili więc Schoko. Natomiast nie rozumiem czepiania się Świątecznego jeśli się go nie spróbowało. Jeżeli będzie niedobre, niezharmonizowane, będzie dawało sztucznotą, to ok krytykujmy, ale za samo wypuszczenie piwa świątecznego z przyprawami uważam, ze krytyka się nie należy. To nie jest to samo co kolejne piwo żurawinowe, toffi, rumowe czy miętowe.
Browar Kormoran
Collapse
X
-
-
Pięć lat temu w Czechach szczytem oryginalności piwnogatunkowej była fatalna pszenica przekładana plastrem cytryny (pomijam smaczne lagery, bo nie o te tu chodzi). W tamtym czasie myślałem że Czesi brną nie wiadomo gdzie - a jednak coś się zmieniło, nieprawdaż?Last edited by ART; 2011-12-06, 14:08.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ja mam pytanie do BrowarKormoran.
Mam pytanie o pytanie o wiek przed dostępem do materiałów na stronie browaru.
Bardzo bym prosił, aby mi wytumaczyć to, dlaczego w tym pytaniu uwzględniacie przebywanie na terenie USA? Dlaczego nie ma innych państw? Tylko USA są w ten sposób wyróżnione. Skąd się to wzięło i po co? Jest jakiś paragraf na to, umowa państw Polska-USA czy co?Last edited by ucho; 2011-12-06, 14:18.Comment
-
Zapytaj o to Zuckerberga.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pięć lat temu w Czechach szczytem oryginalności piwnogatunkowej była fatalna pszenica przekładana plastrem cytryny (pomijam smaczne lagery, bo nie o te tu chodzi). W tamtym czasie myślałem że Czesi brną nie wiadomo gdzie - a jednak coś się zmieniło, nieprawdaż?
Jak zauważył Kopyr, widocznie w Kormoranie cenią sobie bardziej opinię internauty z fejsbuka niż z browar.bizu. Nadzieję na zmiany upatruję w takich przedsięwzięciach jak PINTA. Gdy takich Pint będzie więcej, być może i w Kormoranach coś się zmieni
I nie chodzi tu tylko o górną fermentację.Comment
-
To mnie nie dziwi, na fb są tacy co za np. Miodne daliby się pokroić i potrafią je kupować skrzynkami. A tu? Kupi taki jedną-dwie butelki i jeszcze wybrzydzaJEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Z tego ślepego papugowania?!
Mało jest na świecie gatunków, które nie mają swoich reprezentantów w Polsce?
Jeden wypuszcza miodowe do drugi również musi mieć w swoim portfelu. Jeden wypuszcza na rynek z przyprawami to drugi również musi mieć takowe. Smutne i żałosne jednocześnie.
A nie mogłoby być tak, jeden warzy Alta, drugi PRAWDZIWEDGO Stouta, trzeci IPA....Last edited by abernacka; 2011-12-06, 15:32.Comment
-
Ja mam pytanie do BrowarKormoran.
Bardzo bym prosił, aby mi wytumaczyć to, dlaczego w tym pytaniu uwzględniacie przebywanie na terenie USA? Dlaczego nie ma innych państw? Tylko USA są w ten sposób wyróżnione. Skąd się to wzięło i po co? Jest jakiś paragraf na to, umowa państw Polska-USA czy co?Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Bardzo bym prosił, aby mi wytumaczyć to, dlaczego w tym pytaniu uwzględniacie przebywanie na terenie USA? Dlaczego nie ma innych państw? Tylko USA są w ten sposób wyróżnione. Skąd się to wzięło i po co? Jest jakiś paragraf na to, umowa państw Polska-USA czy co?Comment
-
Czy to dziwne? Bądźmy realistami - pomimo całego uwielbienia dla forum Kto ma możliwości dotarcia do większego kręgu konsumentów - facebook czy browar.biz? Dla mnie jest zrozumiałe (ekonomicznie,marketingowo, itp.), że Kormoran musi liczyć się z największym portalem społecznościowym na świecie! A my możemy sobie marzyć o stoutach, imperial stoutach, IPA, DIPA, itp. i czekać, czekać....Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!Comment
Comment