Browar Artezan
Collapse
X
-
-
Fotorelacja z wizyty u Artezanów dostępna na Polskich MinibrowarachPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Przypadkiem znalazłem projektantów etykiety do Pacifica. Całkiem przyjemnie wygląda wizualizacja butelki z krawatką i tłoczonym logo Artezana.
Comment
-
Nie minął jeszcze rok od czasu kiedy byłem świadkiem zażartej dyskusji jednego z Artezanów z jednym AleBrowarem podczas której ten pierwszy tłumaczył dlaczego unikają niezdrowego podgrzewania atmosfery wokół swoich piw za pomocą ostrych, dwuznacznych czy popkulturowych działań. Tłumaczenie to było mało, dodatkowo Artezan lekko atakował AleBrowara za takie działania.
Od tamtego czasu mieliśmy "hawajską" premierę Pacifica, "stalinowską" Czarnej Wołgi a teraz Poliż Alę. Wniosek z tego, że nie warto się zarzekać bo zaskakująco łatwo wejść do tej samej rzekiComment
-
Nie mam nic do nikogo ani niczego. Taka refleksja mnie naszła.
Jak boli stalinowska to może być PRLowska. Faktycznie obraziłem porównaniem - PRL był fajny.
EDIT: a żeby nie było, że hejtuję Artezana to mam świadków na to, że po premierze Pacifica powiedziałem coś na kształt: W końcu zrozumieli, że warzenie dobrego piwa na razie nie wystarczyLast edited by leona; 2013-09-29, 14:21.Comment
-
Comment
-
Tja, i zaraz pójdzie hejt, że Artezany zepsute piwo wypuścili.
A na poważnie: kto to będzie pił?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Comment